Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 1031 beoordelingen

Verhuisbedrijf Friesland

banner-wormerveer

Woont u in Friesland, gaat u binnenkort verhuizen en wilt u een professioneel maar goedkoop verhuisbedrijf uit de regio inschakelen? Dan is de 100% schaalbare verhuisservice van Budget Verhuisservice exact waar u naar op zoek bent!

Budget Verhuisbedrijf is een ervaren verhuisbedrijf in Friesland, dat in de loop der jaren al duizenden verhuizingen heeft uitgevoerd voor zowel bedrijven als particulieren uit de regio. Verhuizen met Budget Verhuisbedrijf is laagdrempelig en goedkoop, maar daardoor niet minder professioneel. Onze verhuisdiensten zijn namelijk geheel schaalbaar. Zo maakt het niet uit of u een kleine woning hebt of een groot bedrijf, onze aanpak blijft efficiënt.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij verhuisbedrijf Budget Verhuisservice en haar diensten in Friesland? Bel ons op via 085 060 4444 of vul het formulier in voor een scherpe offerte binnen enkele uren.


Goedkoop verhuisbedrijf in Friesland

Budget Verhuisservice is een goedkoop verhuisbedrijf in Friesland met een efficiënte, professionele verhuisservice. Wij willen verhuizen naar Friesland niet duurder maken dan nodig en de kosten zo laag mogelijk houden, zodat een ieder hier gebruik van kan maken. Wij hanteren dezelfde unieke aanpak, alleen de schaal waarop we werken verandert. Zo is het mogelijk om bij ons alleen die zware meubels te laten verhuizen, maar ook om een internationale bedrijfsverhuizing uit handen te geven.

Niet alleen biedt ons verhuisbedrijf goedkope verhuizers door mee te schalen met uw wensen. Ook hanteren wij een zeer laag uurtarief. Dit maakt het inhuren van onze verhuizers goedkoper dan bij andere erkende verhuisbedrijven, maar de kosten liggen ook lager dan bij diverse studentenverhuizers.


Professionele verhuisservice in Friesland

Wanneer u verhuisbedrijf Budget Verhuisservice inschakelt voor uw verhuizing van of naar Friesland, krijgt u een goedkoop maar professioneel verhuisbedrijf. Ondanks dat de kosten laag liggen, beschikken wij over zowel ervaren verhuizers als over het juiste verhuismateriaal. Zo zijn al onze verhuiswagens uitgerust met alle mogelijke A-kwaliteit materialen. Denkt u hierbij aan spanbanden, rolmateriaal en verhuisdekens, maar ook aan hondjes, steekwagens, een sterke laadklep en al het juiste gereedschap voor montage en demontage.

Dit is niet alles, want bij ons verhuisbedrijf kunt u ook onder andere een verhuislift huren én een opslagruimte huren! Neemt u daarom direct contact met ons op en bespreek de mogelijkheden voor verhuizen naar Friesland via 085 060 4444!


Budget Verhuisservice in Friesland samengevat

  • Ervaren en professioneel verhuisbedrijf in Friesland
  • Goedkope, schaalbare verhuisservice
  • Particuliere verhuizingen en bedrijfsverhuizingen
  • Ervaren verhuizers
  • Het beste materiaal
  • Geen onnodige kosten

Naast Friesland zijn wij actief in Dokkum, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.