Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 883 beoordelingen

Verhuisbedrijf Dokkum

banner-velserbroek

Gaat u binnenkort verhuizen naar Dokkum of omgeving en zoekt u een goedkoop maar professioneel verhuisbedrijf uit de buurt? Dan zijn de geheel schaalbare verhuizingen van Budget Verhuisservice precies wat u zoekt!

Budget Verhuisservice is een professioneel en goedkoop verhuisbedrijf, dat in de loop der jaren duizenden verhuizingen heeft uitgevoerd voor bedrijven en particulieren binnen en buiten Dokkum. Ons streven is dat iedereen een professionele verhuisdienst in moet kunnen schakelen, ongeacht of het gaat om het grote bedrijf langs de snelweg of de alleenstaande ouder. Dit bereiken wij door de diensten van ons verhuisbedrijf geheel schaalbaar te maken: u bepaalt zelf waarvoor u betaalt. Op deze manier is het mogelijk om een losse verhuiswagen voor een dag te huren, maar is het ook mogelijk om alleen enkele meubels of uw hele inboedel door onze verhuizers te laten verhuizen!

Wilt u meer weten over de kosten en mogelijkheden bij Budget Verhuisservice in Dokkum? Neemt contact met ons op via 085 060 4444, of vul het offerteformulier in voor een zeer scherpe offerte!


Budget verhuisbedrijf Dokkum is ook actief in de regio Friesland, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Goedkope verhuisservice in Dokkum

Budget Verhuisbedrijf biedt één van de goedkoopste verhuisservices in Dokkum en omgeving. Dit betekent niet dat u ook maar enigszins aan professionaliteit hoeft in te leveren bij ons verhuisbedrijf. De verhuisservice die wij bieden is namelijk geheel schaalbaar. Dit betekent dat u zelf bepaalt op welke schaal onze verhuizers te werk gaan; u kunt een losse verhuiswagen over verhuizer inhuren, maar u kunt ook uw gehele inboedel laten verhuizen.

Behalve deze schaalbare diensten biedt ons verhuisbedrijf ook een zeer goedkoop uurtarief wanneer u verhuizers inhuurt. Hiermee kunnen we de kosten van de totale verhuizing flink drukken. U betaalt aanzienlijk minder dan bij andere erkende verhuisbedrijven. De kosten liggen zelfs lager dan bij veel studentenverhuizers!


Professioneel verhuisbedrijf Dokkum

Wanneer u Budget Verhuisservice inhuurt voor uw verhuizing van of naar Dokkum, weet u zeker dat u te maken krijgt met een professioneel verhuisbedrijf. Onze verhuizers zijn spontaan, goed opgeleid en ze beschikken over de juiste materialen.

Het materiaal is wat een verhuizing maakt of breekt. Zo zijn al onze verhuiswagens uitgerust met de juiste materialen. Denk hierbij aan verhuisdekens, spanbanden en rolmateriaal voor een veilig transport en steekwagens, hondjes en een sterke laadklep voor het in- en uitladen van uw inboedel.


Waarom verhuizen met Budget Verhuisservice in Dokkum?

  • Goedkoop en professioneel verhuisbedrijf in Dokkum
  • Geheel schaalbare verhuisservice
  • Geen onnodige kosten bij het verhuizen
  • Goed opgeleide verhuizers
  • Gelijk een scherpe offerte!

Naast verhuizingen in de stad Dokkum, doen wij dit ook in Friesland, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.