Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 883 beoordelingen

Piano verhuizen

Piano verhuizen

budget-verhuisservice-banner-standaard

Een piano verhuizen gaat niet zomaar. Piano’s zijn vaak zwaar, onhandig te tillen en moeten doormiddel van experts worden verhuisd om veiligheid te waarborgen en/of schade’s aan uw of andersmans eigendommen te voorkomen. Gelukkig heeft Budgetverhuisservice.nl verhuizers in dienst die gespecialiseerd zijn in het verhuizen van piano’s en vleugels. Een piano of vleugel verhuizen kan door heel Nederland, verzekerd en vaak 7 dagen per week.

Een piano verhuizen? Wie niet sterk is moet….

Een piano verhuizen doe je niet zomaar. Naast een flinke dosis spierkracht komt er ook planning, inschattingsvermogen en natuurlijk professioneel materieel bij kijken. Zo passen veel piano’s en vleugels niet door de voordeur en door het trappenhuis, waardoor er een verhuislift moet worden ingeschakeld. In sommige gevallen moeten onze klussers uw ramen verwijderen om uw piano of vleugel, schadevrij en veilig te kunnen inladen in onze moderne verhuiswagens. Uiteraard zorgen onze handige klussers ervoor dat uw ramen weer netjes en schadevrij gemonteerd worden.

Een piano verhuizen, wat kost dat?

Sommige piano’s zijn makkelijk te verhuizen en kunnen letterlijk op wieltjes de verhuiswagen worden ingereden. Andere piano’s zijn een stuk groter en hebben extra aandacht nodig, om deze reden is het erg moeilijk om van tevoren in te schatten wat de kosten zullen zijn voor het verhuizen van uw piano.

Wilt u vakkundig uw piano laten verhuizen, neem dan 2 minuten van uw tijd om ons verhuis offerte formulier in te vullen. Heeft u een snelle vraag? Neem dan contact op met verhuisbedrijf Budgetverhuisservice voor meer informatie via: 085-0604444.


1Uw verhuizing
2Adressen
3Contactgegevens
  • 1. Soort verhuizing

  • 2. Datum & Tijd

  • MM slash DD slash JJJJ
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.