lp3 Verhuizers inhuren kan bij Budget Verhuisservice tegen de beste prijs en dat 7 dagen per week! Wij verhuizen groot en klein, met of zonder verhuiswagen.

Onze verhuizers kunt u inhuren in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Maar ook buiten de randstad is onze verhuisservice dagelijks actief. Wilt u weten wat het kost en een goed verhuisbedrijf in te huren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang dezelfde dag nog een prijsindicatie per mail.

Wilt u meteen meer informatie of gaat het om een spoedverhuizing? Bel dan met onze klantenservice: 085-0604444.

Ontvang vandaag nog een offerte op maat!

Verhuizers inhuren

U gaat waarschijnlijk verhuizen en bent opzoek naar geschikte en ervaren verhuizers om uw verhuizing uit handen te nemen. Dat is mogelijk!

Met de diensten van Budget Verhuisservice kunt u zelf bepalen hoeveel verhuizers u wilt inhuren, in welke gemeente u hen wilt ontvangen en welke werkzaamheden onze verhuizers u uit handen mogen nemen. Zo bepaalt u zelf wat onze verhuizers voor u mogen verhuizen. Denk aan uw gehele inboedel of alleen de grote spullen. Alles is mogelijk!

Onze verhuizers zijn goed opgeleid, spreken perfect Nederlands en zijn daarnaast ook nog eens erg betaalbaar. Ook Rtl4, Ikea, gemeentes en 200 particulieren per maand maken gebruik van ons verhuisbedrijf. Aan ervaring is dus geen gebrek.
  • Goed opgeleide en nette verhuizers
  • Niwo en VerhuisColle gecertificeerd
  • Gegarandeerd de prijs/kwaliteit verhouding
  • Een uistekende klantenservice die u goed kan adviseren!

Verhuizers en verhuismaterialen huren!

Gaat u verhuizen? Dan is een goede voorbereiding het halve werk. Ook het gebruik van de juiste gereedschappen en rolmaterialen spelen een grote rol tijdens uw verhuizing. Mede door goede verhuismaterialen kunnen onze verhuizers uw verhuizing schadevrij laten verlopen en kan in principe alles op wieltjes de verhuiswagen in.

Huurt u naast verhuizers ook een verhuiswagen bij Budget Verhuisservice? Dan kunt u ook kosteloos gebruik maken van verhuisdekens, gereedschap, gratis wikkelfolie en andere onmisbaar heden.

U kunt bij ons verhuisbedrijf ook verhuislift huren voor wanneer dat nodig is. Ook kunt u verhuizers inhuren die uw Internationale verhuizing uit handen nemen, of een tijdelijke opslagruimte huren om uw inboedel in op te slaan. Tijdelijke opslagruimtes kunt u bij ons huren in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Heeft u nog geen verhuisdozen? Dan kunt u ook deze bestellen in onze webshop. Vandaag voor 15:00 besteld = de volgende dag thuisbezorgd. Webshop.

Goedkoop verhuizers inhuren

Een verhuizer inhuren kan per uur. Dit in combinatie met andere tarieven voor bijvoorbeeld het huren van een verhuiswagen of verhuislift, maakt een totaal offerte voor uw verhuizing.

Verder bent u bij ons verhuisbedrijf niet gebonden aan verplichte afnames mits anders overeen is gekomen. Zo maken wij goedkoop verhuizen weer mogelijk voor u.
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Beoordeel Verhuizers Inhuren: