Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 883 beoordelingen

Verhuisbedrijf Zuidhorn

kleine-verhuizing

Verhuisbedrijf Zuidhorn is zowel particuliere als zakelijke klanten van dienst met een verhuisservice op maat!

Sinds 1992 nemen onze verhuizers u alle zorgen uit handen. Zij pakken voor u in, demonteren, monteren en verhuizen u schadevrij van A naar Z. U kunt zelf bepalen welke werkzaamheden u uit handen wilt geven. Wilt u zelf uw verhuisdozen inpakken? Dan is dit uiteraard ook een optie.

Wilt u ook gebruik maken van een professioneel en goedkoop verhuisbedrijf in Zuidhorn? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via ons aanvraag formulier of bel 085-060 4444 voor meer informatie. Goedkoop verhuizen doen wij niet alleen in Zuidhorn, maar ook in: Groningen, Appingedam, Bedum, De Marne, Delfzijl, Eelde, Eemsmond, Grijpskerk, Grootegast, Haren, Hoogezand Sappemeer, Leek, Loppersum, Marum, Oldambt, Pekela, Stadskanaal, Ten Boer, Veendam en Winsum.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Volledig stressvrij verhuizen met verhuisbedrijf Zuidhorn!

Een verhuizing zonder stress begint bij een goede organisatie, hier weten wij bij Budget verhuisbedrijf Zuidhorn alles vanaf!

Speciaal om u goed van dienst te kunnen zijn op afstand heeft Verhuisbedrijf Zuidhorn een offerte formulier ontwikkeld waarin u de benodigde vragen kunt beantwoorden zodat wij een goede offerte voor u kunnen opstellen. Zo houden de planners van onze verhuisservice bij hoe uw situatie is bij het inlaad adres, het uitlaad adres en voor welke uitdagingen onze verhuizers eventueel kunnen komen te staan. Op basis van de informatie die wij hebben, stellen wij een dagplanning op.

Uiteraard gaat het inplannen van een verhuizing altijd in goed overleg met u als klant. Zo kunt u ervoor kiezen om alle werkzaamheden van A tot Z uit handen te nemen. U kunt er ook voor kiezen om de lichtere werkzaamheden zelf uit te voeren. Denk aan het inpakken van verhuisdozen of het demonteren van kasten of bedden. Zijn er speciale stukken inboedel te verhuizen zoals een piano, waterbed of zonnebank? Geef dit dan tijdig door aan onze adviseurs zodat er rekening mee kan worden gehouden bij het opstellen van uw offerte.


  • Vriendelijke, vakkundige en betaalbare verhuizers
  • Verhuis College en Niwo gecertificeerd
  • Gegarandeerd de beste prijs/kwaliteit verhouding
  • Een spoedverhuizing of ontruiming tegen het vaste lage tarief
  • Flexibel en 7 dagen per week inzetbaar voor uw verhuizing

Goedkoop verhuizen in Zuidhorn, maar toch professioneel!

Een verhuizing is voor de meesten onder ons al kostbaar genoeg. Dan is het vanzelfsprekend dat u zoveel mogelijk wilt besparen op de kosten van uw verhuizing.

Om deze reden zijn onze verhuizers in Zuidhorn zodanig ingewerkt om u flexibel van dienst te kunnen zijn. Zij kunnen uw volledige inboedel inpakken en verhuizen. Alleen de grote stukken laten verhuizen door Verhuisbedrijf Zuidhorn behoort ook tot de opties. Zo kunt u veel besparen op de kosten van uw verhuizing.

Voor het lopen van trappen, het demonteren van meubilair, monteren van meubilair en het inpakken van grote meubelstukken en witgoed, worden geen extra toeslagen berekend. Voor het huren van een verhuislift of een tijdelijke opslag wel. Hierover kunt u meer informatie vragen door te bellen met onze adviseurs via 085-060 4444.

Verhuisdozen zijn bij Budget verhuisbedrijf Zuidhorn niet bij de prijs inbegrepen. Deze kunt u wel bestellen via onze webshop. Vandaag voor 15:00 besteld is de volgende dag bij u thuis bezorgd in Zuidhorn. webshop.


Verhuisbedrijf Zuidhorn levert een professionele verhuisservice

De verhuizers van Budget verhuisbedrijf Zuidhorn komen goed beslagen ten ijs. Zo zijn al onze verhuiswagens uitgerust met verschillende rol en inpakmaterialen. U kunt denken aan verhuisdekens, spanbanden, gereedschapskisten, hondjes en steekwagens.

Ons verhuisbedrijf beschikt ook over verschillende formaten verhuiswagens. Voor kleine verhuizingen schakelen wij een meubelbak in van 22m3 met laadklep. Voor de grotere inboedels hebben wij een XL verhuiswagen die wij inzetten met een inhoud van 44m3. Met deze grote verhuiswagen van Budget Verhuisbedrijf Zuidhorn gaat elke inboedel in 1 rit mee!

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Een vast en veelgevraagd verhuisbedrijf in Zuidhorn

Budget verhuisbedrijf Zuidhorn verricht gemiddeld 200 verhuizingen uit per jaar in Zuidhorn en regio. Voornamelijk gaat dit om particuliere verhuizingen.

Het succes van Budget Verhuisservice is de danken aan een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Bent u ook benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en wat uw verhuizing zal kosten? Vraag dan vrijblijvend om een offerte en ontvang deze vandaag nog per e-mail.

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.