Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 759 beoordelingen

Verhuisbedrijf Budget verhuisservice

Verhuisbedrijf Budget verhuisservice

Een goedkoop en professioneel verhuisbedrijf dat zakelijke en particuliere inboedels verhuist met behulp van echte vakmannen. Dat is waar de verhuizers van Budget Verhuisservice voor staan. Tot nu toe konden meer dan 9000 tevreden klanten goedkoop verhuizen met behulp van ons verhuisbedrijf!

Een offerte aanvragen kost en slechts een paar minuten van uw tijd. Op basis van de door u ingevulde gegevens sturen wij u dezelfde dag nog een offerte op maat! Uiteraard is de offerte geheel vrijblijvend en kan deze nog altijd worden aangepast.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Ons team van verhuizers heeft sinds 1992 ervaring als verhuisbedrijf en is inzetbaar door heel Nederland. Met name in de grote steden Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Leiden en de Bollenstreek, is Budget Verhuisservice een veelgevraagd verhuisbedrijf. Ook u kunt nu goedkoop verhuizen, groot en klein, 7 dagen per week en met goed opgeleide verhuizers die u nog de service bieden uit de gulden tijd. Bel Budget Verhuisservice via 085-0604444.


Verhuizen met een vertrouwd en ervaren verhuisbedrijf!

U kunt met ons verhuisbedrijf uw hele inboedel goedkoop verhuizen. Alle soorten inpakwerkzaamheden, (de)montage van uw interieur of kluswerkzaamheden zijn met onze handyman diensten geen probleem. Ook voor het zware tilwerk of een klein transport van bijvoorbeeld uw Ikea inkopen, zijn uw verhuizers u graag van dienst. Bovendien zijn onze verhuizers uitgerust met professioneel ingerichte verhuiswagens inclusief verhuismaterialen zoals steekwagen, verhuisdekens, gereedschapskist(en) en een laadklep voor bijvoorbeeld transport van een zware piano.

Indien nodig kunt u met Budget verhuisservice ook een verhuislift huren in de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leiden en Utrecht. Al de bovenstaande diensten hoeven bij ons verhuisbedrijf zoals onze naam al verraadt niet veel te kosten!


Waarom verhuizen met ons verhuisbedrijf?

Met behulp van ons verhuisbedrijf kunnen zowel zakelijke als particuliere klanten, goedkoop verhuizen met behoud van een hoogwaardige dienstverlening. Dit houdt in dat wij liever niet werken met een onervaren studenten verhuisservice of slecht Nederlands sprekende verhuizers wat de communicatie vaak niet ten goede komt. Daarnaast investeert ons verhuisbedrijf in professionele verhuis- en rolmaterialen die uw verhuizing nauwkeuriger en vlotter laten verlopen.

 • Particuliere en bedrijfsverhuizingen
 • Landelijke dekking!
 • Verhuizingen binnen Europa
 • Witgoed en/of meubeltransport
 • Woningontruiming, oplevering woning ( bezemschoon )
 • Goedkoop verhuizen & beste prijs/kwaliteit verhouding
 • Onze verhuisservice 7 dagen per week inzetbaar
Home
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Niet zomaar een verhuisbedrijf

Wij werken met een hecht team van gepassioneerde verhuizers. Daarnaast is Budget Verhuisservice verantwoordelijk voor honderden geslaagde verhuizingen per maand. Goedkoop verhuizen met ons verhuisbedrijf kan o.a. in de steden: Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam. Onze verhuisservice is inmiddels dagelijks actief met meer dan 60 verhuizers door heel Nederland.

Ook zijn wij een veelgevraagde partner voor al uw transporten en zijn wij u graag van dienst met onze handige handy-man service. Vul het aanvraag formulier in en vraag vrijblijvend om een offerte of lees gerust door over hoe ons verhuisbedrijf te werk gaat. Compleet en professioneel verhuizen hoeft bij Budget Verhuisservice niet veel te kosten!

 

Kosten van onze verhuisservice.

De kosten voor het inschakelen van ons verhuisbedrijf voor een gemiddelde verhuizing binnen een straal van 20 km van A naar B, variëren rond de 250 a 350 euro all-inclusief. Dit geldt alleen als u zelf alles inpakt en voorbereid. Onze verhuizers helpen uw inboedel vervolgens schadevrij, verzekerd en goedkoop te verhuizen van A naar B. Al met al kunnen wij u garanderen dat verhuizen met Budget Verhuisservice bijna 60% goedkoper is dan bij een erkend verhuisbedrijf.

Daarnaast bieden wij u op alle vlakken een opvallend betere dienstverlening dan de meeste verhuisbedrijven binnen dezelfde prijsklasse en kunnen wij deze uitspraken ook waar maken. Goedkoop verhuizen hoeft niet altijd duurkoop te zijn met Budget Verhuisservice.


 • NIWO en Verhuis College gecertificeerde verhuizers (via Erkende verhuizers)
 • Verhuizers die goed Nederlands spreken en hard doorwerken
 • Professionele verhuismaterialen zonder bijkomende kosten
 • 7 dagen per week , 365 dagen per jaar flexibel inzetbaar
 • Binnen enkele minuten, online een offerte op maat aanvragen
 • Vestingingen als: verhuisbedrijf Amsterdam, verhuisbedrijf Den Haag, verhuisbedrijf Utrecht, verhuisbedrijf Leiden en verhuisbedrijf Rotterdam.

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.