Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 545 beoordelingen

Verhuisbedrijf Budget verhuisservice

Verhuisbedrijf Budget verhuisservice

Verhuisbedrijf Budget verhuisservice

Een goedkoop en professioneel verhuisbedrijf dat zakelijke en particuliere inboedels verhuist met behulp van echte vakmannen. Dat is waar de verhuizers van Budget Verhuisservice voor staan. Tot nu toe konden meer dan 9000 tevreden klanten goedkoop verhuizen met behulp van ons verhuisbedrijf!

Een offerte aanvragen kost en slechts een paar minuten van uw tijd. Op basis van de door u ingevulde gegevens sturen wij u dezelfde dag nog een offerte op maat! Uiteraard is de offerte geheel vrijblijvend en kan deze nog altijd worden aangepast.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Ons team van verhuizers heeft sinds 1992 ervaring als verhuisbedrijf en is inzetbaar door heel Nederland. Met name in de grote steden Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Leiden en de Bollenstreek, is Budget Verhuisservice een veelgevraagd verhuisbedrijf. Ook u kunt nu goedkoop verhuizen, groot en klein, 7 dagen per week en met goed opgeleide verhuizers die u nog de service bieden uit de gulden tijd. Bel Budget Verhuisservice via 085-0604444.


Verhuizen met een vertrouwd en ervaren verhuisbedrijf!

U kunt met ons verhuisbedrijf uw hele inboedel goedkoop verhuizen. Alle soorten inpakwerkzaamheden, (de)montage van uw interieur of kluswerkzaamheden zijn met onze handyman diensten geen probleem. Ook voor het zware tilwerk of een klein transport van bijvoorbeeld uw Ikea inkopen, zijn uw verhuizers u graag van dienst. Bovendien zijn onze verhuizers uitgerust met professioneel ingerichte verhuiswagens inclusief verhuismaterialen zoals steekwagen, verhuisdekens, gereedschapskist(en) en een laadklep voor bijvoorbeeld transport van een zware piano.

Indien nodig kunt u met Budget verhuisservice ook een verhuislift huren in de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leiden en Utrecht. Al de bovenstaande diensten hoeven bij ons verhuisbedrijf zoals onze naam al verraadt niet veel te kosten!


Waarom verhuizen met ons verhuisbedrijf?

Met behulp van ons verhuisbedrijf kunnen zowel zakelijke als particuliere klanten, goedkoop verhuizen met behoud van een hoogwaardige dienstverlening. Dit houdt in dat wij liever niet werken met een onervaren studenten verhuisservice of slecht Nederlands sprekende verhuizers wat de communicatie vaak niet ten goede komt. Daarnaast investeert ons verhuisbedrijf in professionele verhuis- en rolmaterialen die uw verhuizing nauwkeuriger en vlotter laten verlopen.

 • Particuliere en bedrijfsverhuizingen
 • Landelijke dekking!
 • Verhuizingen binnen Europa
 • Witgoed en/of meubeltransport
 • Woningontruiming, oplevering woning ( bezemschoon )
 • Goedkoop verhuizen & beste prijs/kwaliteit verhouding
 • Onze verhuisservice 7 dagen per week inzetbaar
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Niet zomaar een verhuisbedrijf

Wij werken met een hecht team van gepassioneerde verhuizers. Daarnaast is Budget Verhuisservice verantwoordelijk voor honderden geslaagde verhuizingen per maand. Goedkoop verhuizen met ons verhuisbedrijf kan o.a. in de steden: Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Rotterdam. Onze verhuisservice is inmiddels dagelijks actief met meer dan 60 verhuizers door heel Nederland.

Ook zijn wij een veelgevraagde partner voor al uw transporten en zijn wij u graag van dienst met onze handige handy-man service. Vul het aanvraag formulier in en vraag vrijblijvend om een offerte of lees gerust door over hoe ons verhuisbedrijf te werk gaat. Compleet en professioneel verhuizen hoeft bij Budget Verhuisservice niet veel te kosten!

 

Kosten van onze verhuisservice.

De kosten voor het inschakelen van ons verhuisbedrijf voor een gemiddelde verhuizing binnen een straal van 20 km van A naar B, variëren rond de 250 a 350 euro all-inclusief. Dit geldt alleen als u zelf alles inpakt en voorbereid. Onze verhuizers helpen uw inboedel vervolgens schadevrij, verzekerd en goedkoop te verhuizen van A naar B. Al met al kunnen wij u garanderen dat verhuizen met Budget Verhuisservice bijna 60% goedkoper is dan bij een erkend verhuisbedrijf.

Daarnaast bieden wij u op alle vlakken een opvallend betere dienstverlening dan de meeste verhuisbedrijven binnen dezelfde prijsklasse en kunnen wij deze uitspraken ook waar maken. Goedkoop verhuizen hoeft niet altijd duurkoop te zijn met Budget Verhuisservice.


 • NIWO en Verhuis College gecertificeerde verhuizers (via Erkende verhuizers)
 • Verhuizers die goed Nederlands spreken en hard doorwerken
 • Professionele verhuismaterialen zonder bijkomende kosten
 • 7 dagen per week , 365 dagen per jaar flexibel inzetbaar
 • Binnen enkele minuten, online een offerte op maat aanvragen
 • Vestingingen als: verhuisbedrijf Amsterdam, verhuisbedrijf Den Haag, verhuisbedrijf Utrecht, verhuisbedrijf Leiden en verhuisbedrijf Rotterdam.
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Transport binnenland.

Ons verhuisbedrijf doet meer dan alleen goedkoop verhuizen van complete inboedels. Heeft u een aankoop gedaan via Marktplaats, een nieuwe inboedel gekocht bij de Ikea of een zakelijk transport nodig? Bij Budget Verhuisservice kunt u ook gebruik maken van onze flexibele transporteurs. Deze zijn vaak dezelfde dag inzetbaar en voordeliger dan wanneer u zelf een verhuiswagen zou huren. Naast het doorgeven van uw in- en uitlaad adres, hoeft u verder in principe niets te doen. Ook trappen zijn voor onze verhuizers geen obstakel. Klik hier voor meer informatie over de transport en verhuisservice van ons verhuisbedrijf.

Ook handig van ons verhuisbedrijf!

Ons goed voorbereide verhuisbedrijf heeft te alle tijden inpakmaterialen, verhuisdekens, steekwagens en gereedschappen aanwezig in de verhuiswagens. Wilt u bijvoorbeeld een tv, stereo of schilderij door ons laten inpakken, dan is dit geen probleem. Hierdoor bespaart u een hoop stress en schade aan uw inboedel, zonder dat u extra kosten maakt. Geef dit wel even aan bij het reserveren van uw verhuizing zodat onze medewerkers van ons verhuisbedrijf hier extra rekening mee kunnen houden.

Maar let op, er is meer. Ons verhuisbedrijf biedt u ook een handige handyman service, die u voor en na afloop van uw verhuizing kan helpen met schilderen, leggen van laminaat of bijvoorbeeld het ophangen van de televisie. Vooralsnog zijn deze diensten beschikbaar in de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leiden en Utrecht. Mochten de werkzaamheden elders plaats moeten vinden, dan adviseren wij u contact op te nemen via 085-0604444 om de beschikbaarheid te checken. Het aansluiten van de wasmachine en andere vanzelfsprekende klussen vallen uiteraard onder de standaard werkzaamheden van Budget Verhuisservice.

Gebruik de m3 calculator en checklist verhuizen

Wilt u Goedkoop verhuizen? Dan is een goede voorbereiding het halve werk. Ons verhuisbedrijf heeft deze uitspraak niet verzonnen maar gelooft er wel in. Gebruik daarom de m3 calculator om een indicatie te krijgen van de hoeveelheid spullen die verhuisd moeten worden. Ons verhuisbedrijf stuurt op basis van deze gegevens een verhuiswagen met voldoende laad capaciteit.

Zowel verhuisbedrijf Den haag, verhuisbedrijf Amsterdam, verhuisbedrijf Utrecht, verhuisbedrijf Leiden als verhuisbedrijf Rotterdam, hebben naast de verhuisservice ook een handige inpak service & (de)montage service. Deze is 7 dagen per week inzetbaar. De checklist verhuizen kunt u gebruiken om verassingen achteraf of tijdens de verhuizing tegen te gaan, wel zo handig en helemaal gratis.

U wilt meer informatie over onze verhuisservice?

Een ieder die wil verhuizen heeft zijn of haar eigen wensen, toch staat 1 wens voor iedereen centraal en dit is dat wij uw inboedel geheel schadeloos en volgens afspraak verhuizen van A naar B, zonder dat de kosten onnodig oplopen. De medewerkers van verhuisbedrijf Budget verhuisservice zouden dan ook graag wat informatie over uw verhuizing willen ontvangen. Zo kunnen wij u een gerichte prijsindicatie uitbrengen en u informeren over de beste en goedkoopste oplossing voor uw verhuizing.

Wij verhuizen door heel Nederland en zijn met Verhuisbedrijf Amsterdam, verhuisbedrijf Rotterdam, verhuisbedrijf Den haag, verhuisbedrijf Leiden en verhuisbedrijf Utrecht vaak dezelfde dag nog inzetbaar. Wilt u vandaag nog goedkoop verhuizen? Check dan onze beschikbaarheid via 085-0604444. Heeft u geen haast en wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen van ons verhuisbedrijf? Klik dan op de onderstaande actie knop.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous
Next
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.