U wilt besparen en denkt “ik verhuis mee”. Wij geven u groot gelijk! Door zelf te verhuizen kunt u natuurlijk de personeelskosten enorm drukken waardoor u meer geld over kunt houden voor bijvoorbeeld uw nieuwe inboedel.

In dit geval bent u zelf verantwoordelijk voor de (de)montage werkzaamheden en het inpakken van uw dozen. Uiteraard kunnen wij te alle tijden een tweede of derde verhuizer inschakelen indien hier alsnog behoefte aan is. De: ik verhuis mee service is 7 dagen per week inzetbaar.

Met de: ik verhuis mee service van Budget verhuisservice bent u nog voordeliger uit!

  • 7 dagen per week door heel Nederland inzetbaar
  • Maak gebruik van een professionele verhuiswagen
  • U hoeft maar 1 enkele verhuizer in te schakelen
  • Stukken voordeliger dan elk ander verhuisbedrijf[/li]

Goedkoop verhuizen door heel Nederland

Los van de: ik verhuis mee service, kunt u met Budget verhuisservice al erg goedkoop verhuizen. Wij bieden u de beste prijs/kwaliteit garantie en werken uitsluitend met professionele en opgeleide verhuizers die uw verhuizing in goede banen zullen leiden. Een complete verhuizing met 2 verhuizers en een verhuiswagen kan al vanaf 259,- Voor de ik verhuis mee service, liggen de kosten natuurlijk iets anders. U kunt onze verhuiswagen huren voor een dagdeel en schakelt een enkele verhuizer in voor professioneel advies en hulp. Kijk voor meer informatie over de “ik verhuis mee” transport of verhuistarieven, op onze tarieven pagina.


Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Wanneer kunt u mee verhuizen?

Niet iedereen kan zelf verhuizen. Houdt u er rekening mee dat er bij de: ik verhuis mee service maar 1 enkele verhuizer beschikbaar wordt gesteld. Dit houdt in dat u ook mee moet helpen met het tillen van de zware objecten zoals wasmachine en koelkast. Zeker als er tijdens uw verhuizing trappen gelopen moeten worden, adviseren wij u om hier voldoende rekening mee te houden.

De voorwaarden van de “ik verhuis mee” verhuisservice.

Voordelen

  • U bent nog voordeliger uit
  • U kunt ook vrienden of familie inschakelen
  • U heeft meer overzicht over uw inboedel en het plaatsen daarvan

Attentiepunten

  • U bent zelf verantwoordelijk voor de inpakwerkzaamheden
  • U bent zelf verantwoordelijk voor (de)montage werkzaamheden
  • U kunt blessures oplopen als u fysiek niet in goede conditie bent

Bent u geïnteresseerd? Vul het aanvraag formulier in of neem telefonisch contact op met ons verhuisbedrijf en laat vrijblijvend een offerte opstellen.


Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Beoordeel ik verhuis mee Budget verhuisservice: