Google Beoordelingen
4.6
Gebaseerd op 409 beoordelingen

Verhuisbedrijf Amsterdam

Verhuisbedrijf Amsterdam

Verhuisbedrijf Amsterdam

Uw hele inboedel of alleen de grote stukken laten verhuizen? Schakel Budget Verhuisbedrijf Amsterdam in voor een zorgeloze verhuizing tegen de beste prijs!

Wij verhuizen u van, naar of binnen Amsterdam tegen de scherpste prijs! Onze verhuisservice is zeer ervaren een heeft op iedere vraag, een passend antwoord! Bel 085-0604444 voor meer informatie of vraag vrijblijvend om een offerte op maat!


Wij verhuizen u niet alleen in Amsterdam, maar ook in Hilversum, Amstelveen, Weesp, Hoofddorp, Zaandam, Purmerend en Haarlem.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Budget Verhuisbedrijf Amsterdam loopt voorop!

Bij Budget Verhuisbedrijf Amsterdam verhuizen wij u tegen een vaste lage prijs. Amsterdam kent namelijk veel verschillende verhuisbedrijven die claimen goedkoop te verhuizen, echter hanteert Budget Verhuisservice als enige een uurtarief waar niet eens studentverhuizers tegen kunnen concurreren.

Onze lage tarieven zijn niet van invloed op de kwaliteit van onze verhuisservice. Zo pakken onze verhuizers altijd kosteloos uw televisie, koelkast en wasmachine in met wikkelfolie. Ook kunt u kosteloos gebruik maken van onze gereedschapsset voor montage en demontage werkzaamheden. De verhuiswagens van Budget Verhuisservice zijn allemaal modern en voorzien van verhuisdekens, steekwagens, spanbanden en een laadklep. Zorgeloos en goedkoop verhuizen in Amsterdam kan dus wel!

Ons verhuisbedrijf in Amsterdam beschikt ook over een eigen opslagruimte. Hier kunnen wij tijdelijk uw inboedel in onze verhuiskisten opslaan. Ook beschikken wij over eigen verhuisliften en verschillende formaten verhuiswagens. Verhuisdozen en andere verhuismaterialen kunt u bestellen in onze webshop.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Zorgeloos verhuizen in Amsterdam kan met een glimlach!

Verhuisbedrijf Amsterdam is gespecialiseerd in particuliere verhuizingen. Vanaf het moment dat u telefonisch contact op neemt met onze klantenservice tot aan het moment dat onze verhuizers bij u op de stoep staan, zult u ervaren dat wij u ontzorgen op elk vlak. Zo vragen wij voor onze klanten in Amsterdam een parkeerontheffing aan als dat nodig is en geven wij u handige tips die veel tijd en geld kunnen doen besparen. Wilt u op het laatste moment nog een kast of bed door ons laten (de)monteren? Geen probleem. Dit noemen wij goedkoop verhuizen met behoud van kwaliteit door ons verhuisbedrijf in Amsterdam!

Op de dag van uw verhuizing hoeft u zich ook nergens zorgen om te maken. Samen met onze verhuizers in Amsterdam loopt u eerst een rondje door uw woning. Voordat uw verhuizing begint zal de teamleider u precies vertellen wat er gaat gebeuren en hoe uw inboedel wordt ingeladen. Na het inladen in de gemeente Amsterdam, verhuizen wij uw inboedel naar het uitlaad adres. Het maken van een tussenstop is geen probleem.

Budget Verhuisservice is inzetbaar van maandag t/m zondag. Tarieven voor in het weekend of doordeweeks zijn bij ons hetzelfde. Niet te vergeten: u rekent enkel de uren af vanaf het inlaad adres in Amsterdam, naar het uitlaad adres. Wij rekenen u geen kosten voor de rit van of terug naar onze standplaats.


Verhuisbedrijf Amsterdam werkt goedkoop en professioneel

Budget Verhuisbedrijf Amsterdam zal u alleen verhuizen met gebruik van kwalitatief hoogwaardige verhuismaterialen. U kunt ten alle tijden gebruik maken van ons touw en blok, en indien nodig kan onze verhuisservice een verhuislift voor u inschakelen. Daarnaast zijn alle verhuiswagens van ons verhuisbedrijf Amsterdam uitgerust met een laadklep en voorzien van o.a.: steekwagens, verhuisdekens, spanbanden, hondjes en een gereedschapskist. Het invullen van het offerte formulier geeft ons meer inzicht in uw verhuizing zodat wij u een gerichte prijsindicatie kunnen doen. Vul het formulier in en ontvang vrijwel direct een offerte op maat. U wilt goed voorbereid verhuizen? Verhuisbedrijf Amsterdam biedt u ook de m3 calculator en de checklist verhuizen.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Wij kunnen voor u:

  • Groot en klein verhuizen in Amsterdam
  • Ontruimingen ( bezemschoon opleveren, opleverklaar maken )
  • Transport / witgoedservice ( voor kleine stukken inboedel )
  • In / uitpak service
  • (de)montageservice
  • Handyman service (voor bijvoorbeeld het ophangen van uw tv)
  • Bij verhuisbedrijf Amsterdam kunt u ook een verhuislift huren
  • Verhuisbedrijf Amsterdam levert ook losse verhuizers
  • Klik hier voor verhuisbedrijf Den Haag, verhuisbedrijf Rotterdam, verhuisbedrijf Utrecht

Goedkoop Verhuizen in Amsterdam?

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous
Next
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.