Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 1031 beoordelingen

Verhuisbedrijf Amsterdam

Uw hele inboedel of alleen de grote stukken laten verhuizen? Schakel Budget Verhuisbedrijf Amsterdam in voor een zorgeloze verhuizing tegen de beste prijs! Dit allemaal terwijl de kwaliteit nog steeds top blijft. Onze verhuizers zijn namelijk professioneel en goed opgeleid en hebben daarnaast veel ervaring.

Wij verhuizen u van, naar of binnen Amsterdam tegen de scherpste prijs! Onze verhuisservice is zeer ervaren een heeft op iedere vraag, een passend antwoord! Grote, kleine, particuliere of zakelijke verhuizingen. Voor ons is niets te gek! Wij hebben het allemaal ook al vaak genoeg meegemaakt. Hierdoor hebben we met iedere soort verhuizing dus ook ervaring. Uit elk project halen wij weer verbeterpunten. Aangezien wij al sinds 1992 actief zijn en heel veel verhuizingen meegemaakt hebben, is onze verhuisservice al goed geoptimaliseerd. Maar zoals iedereen weet, niemand is ooit uitgeleerd. Dus Budget Verhuisbedrijf in Amsterdam verbetert zich nog steeds iedere keer en verzorgt de beste verhuizingen. Bel 085-0604444 voor meer informatie over onze verhuisservice of vraag vrijblijvend om een offerte op maat! Wij verhuizen u niet alleen in Amsterdam, maar ook in Amstelveen, Hoofddorp, Zaandam, Purmerend, Aalsmeer, Broek in Waterland, Mijdrecht, Schiphol Rijk, Uithoorn en Alkmaar. Lees hieronder verder voor meer informatie!

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Budget Verhuisbedrijf Amsterdam loopt voorop!

Bij Budget Verhuisservice verhuizen wij u tegen een vaste lage prijs. Er zijn namelijk veel verschillende verhuisbedrijven die claimen goedkoop te verhuizen Amsterdam, echter hanteert Budget Verhuisservice als enige een uurtarief waar niet eens studentverhuizers tegen kunnen concurreren.

Onze lage tarieven zijn niet van invloed op de kwaliteit van onze verhuisservice. Zo pakken onze verhuizers altijd kosteloos uw televisie, koelkast en wasmachine in met wikkelfolie. Ook kunt u kosteloos gebruik maken van onze gereedschapsset voor montage en demontage werkzaamheden. De verhuiswagens van Budget Verhuisservice zijn allemaal modern en voorzien van verhuisdekens, steekwagens, spanbanden en een laadklep. Zorgeloos en goedkoop verhuizen in Amsterdam kan dus wel!

Ons verhuisbedrijf in Amsterdam beschikt ook over een eigen opslagruimte. Hier kunnen wij tijdelijk uw inboedel in onze verhuiskisten opslaan. Ook beschikken wij over eigen verhuisliften en verschillende formaten verhuiswagens. Verhuisdozen en andere verhuismaterialen kunt u bestellen in onze webshop. Voor een verhuizing in Amsterdam is een verhuislift erg praktisch. In Amsterdam hebben de meeste panden namelijk helemaal geen brede gangen en trapgaten. Uw inboedel krijgt u hier dan ook vaak niet doorheen. Met een verhuislift kunt u alles gewoon door het raam naar beneden krijgen. Dit zijn sterke liften waar je ook alle zware voorwerpen als wasmachines mee naar beneden kunt krijgen. Hier worden ze dan ook vaak voor gebruikt!

Zorgeloos verhuizen met Budget Verhuisservice Amsterdam!

Budget Verhuisservice is gespecialiseerd in particuliere verhuizingen. Vanaf het moment dat u telefonisch contact op neemt met onze klantenservice tot aan het moment dat onze verhuizers bij u op de stoep staan, zult u ervaren dat wij u ontzorgen op elk vlak. Zo vragen wij voor onze klanten in Amsterdam een parkeerontheffing aan als dat nodig is en geven wij u handige tips die veel tijd en geld kunnen doen besparen. Wilt u op het laatste moment nog een kast of bed door ons laten (de)monteren? Geen probleem. Dit noemen wij goedkoop verhuizen met behoud van kwaliteit!

Op de dag van uw verhuizing hoeft u zich ook nergens zorgen om te maken. Samen met onze verhuizers in Amsterdam loopt u eerst een rondje door uw woning. Voordat uw verhuizing begint zal de teamleider u precies vertellen wat er gaat gebeuren en hoe uw inboedel wordt ingeladen. Na het inladen in de gemeente Amsterdam, verhuizen wij uw inboedel naar het uitlaad adres. Het maken van een tussenstop is geen probleem.

Budget Verhuisservice is inzetbaar van maandag t/m zondag. Tarieven voor in het weekend of doordeweeks zijn bij ons hetzelfde. Niet te vergeten: u rekent enkel de uren af vanaf het inlaad adres in Amsterdam, naar het uitlaad adres. Wij rekenen u geen kosten voor de rit van of terug naar onze standplaats.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Particulier en zakelijk verhuisbedrijf in Amsterdam

Heeft u een particuliere of zakelijke verhuisservice in Amsterdam nodig? Budget Verhuisservice kan het allemaal voor u regelen. Klein, particulier, zakelijk of groot verhuizen. We hebben er allemaal ervaring mee. Met een particuliere verhuizing maken we de verhuizing altijd eerst inzichtelijk. Dit kan gedaan worden met de m3 calculator. Zo kunnen we namelijk zien hoeveel er exact verhuisd moet worden en hoe groot de verhuizing dus daadwerkelijk is. In sommige gevallen komen we liever langs. Dan kunnen we nog beter zien waar we mee te maken hebben. Een piano of antiek, groot beeld willen we uiteraard met beleid en netjes verhuizen Amsterdam. Hier moeten we de tijd dan ook voor nemen. Meestal vinden onze klanten het fijn om de spullen zelf in te pakken. Dan weten ze waar alles ligt en dat de goede dingen bij elkaar zitten. In sommige gevallen kunnen wij dit ook voor u doen. Echter zit er dan natuurlijk wel meer tijd in de verhuizing en zal het dus ook meer kosten.

Voor een zakelijke verhuizing zullen we in principe dezelfde werkwijze hanteren. Echter bestaat de inboedel van een zakelijke verhuizing vaak uit bijna alleen maar grote voorwerpen zoals tafels en bureau’s. Zo een verhuizing is dus een stuk groter. Soms moeten we dan ook meerdere keren rijden om alles naar het nieuwe pand te verhuizen. Ook bevat de inboedel vaak duurdere voorwerpen. Denk aan monitors en dergelijke. Dit verhuizen we uiteraard met veel beleid. Als er nu iets in een zeldzaam geval fout gaat, dan is er geen stress! U bent namelijk voor de gehele verhuizing verzekerd!

Budget Verhuisservice werkt goedkoop en professioneel

Budget Verhuisservice zal u alleen verhuizen met behulp van kwalitatief hoogwaardige verhuismaterialen. U kunt ten alle tijden gebruik maken van ons touw en blok, en indien nodig kan onze verhuisservice een verhuislift voor u inschakelen. Daarnaast zijn alle verhuiswagens van ons verhuisbedrijf uitgerust met een laadklep en voorzien van onder andere: steekwagens, verhuisdekens, spanbanden, hondjes en een gereedschapskist. Het invullen van het offerte formulier geeft ons meer inzicht in uw verhuizing zodat wij u een gerichte prijsindicatie kunnen doen. Vul het formulier in en ontvang vrijwel direct een offerte op maat. U wilt goed voorbereid verhuizen Amsterdam? Budget Verhuisservice biedt u ook de m3 calculator en de checklist verhuizen.

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.