Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 1031 beoordelingen

Verhuizing regelen

verhuizing-regelen

Uw verhuizing regelen met Budget verhuisservice is een verstandige keuze. Ons verhuisbedrijf heeft standplaatsen in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht en is daarnaast 7 dagen per week inzetbaar voor uw verhuizing door heel Nederland.

Direct uw verhuizing regelen.

Uw verhuizing regelen is geen probleem bij Budget verhuisservice. Ons verhuisbedrijf is namelijk dagelijks actief door heel Nederland en heeft inmiddels meer dan 9000 verhuizingen aan ervaring.
Uiteraard werken wij uitsluitend met fitte en opgeleide verhuizers die helder communiceren en u de beste prijs/kwaliteit verhouding aanbieden.
Uw verhuizing regelen kan vaak nog dezelfde dag. Neem telefonisch contact met ons op of vul vrijblijvend het aanvraag formulier in. U ontvangt binnen enkele uren een prijsschatting per e-mail. Laat ook uw verhuizing regelen door onze betaalbare professionals!

Een betaalbaar & professioneel verhuisbedrijf!

Uw verhuizing regelen ging nog nooit zo makkelijk! In tegenstelling tot veel andere verhuisbedrijven binden wij u niet vast aan een scala van verplichtingen die vaak de kosten van uw verhuizing opvoeren. U kunt met Budget verhuisservice namelijk zelfs beslissen van welke diensten u gebruik wilt maken. Wilt u een goedkope verhuizing regelen? Dan kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf uw dozen in te pakken of zelf de (de)montage werkzaamheden te verrichten. Uiteraard beschikken wij over alle professionele inpakmaterialen en kunt u ons verhuisbedrijf te alle tijden inschakelen om u bij te staan in de voorbereidende werkzaamheden. De kosten van de inpakservice of (de)montage service zijn gelijk aan de reguliere verhuistarieven. Wilt u ook weten wat het kost om uw verhuizing te regelen? Vul dan vrijblijvend het aanvraag formulier in.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Professionele verhuismaterialen

Ons verhuisbedrijf werkt uitsluitend met professionele verhuismaterialen. De professionele verhuiswagens zijn van binnen volledig met hout bekleed en uitgerust met een zware laadklep die over een hefvermogen beschikt van ruim 800 kilo. Dit is ruim voldoende voor het tillen van een grote piano. Daarnaast stellen wij u te alle tijden onze verhuismaterialen ter beschikking. Hieronder verstaan wij steekwagens, hondjes, spanbanden, verhuisdekens en natuurlijk een gereedschap set.

Verhuizing regelen door heel Nederland

Uw verhuizing regelen kan bij Budget verhuisservice door heel Nederland. Afhankelijk van uw woonplaats rekenen wij een starttarief. Dit starttarief is gebaseerd op basis van uw woonplaats. Neem voor meer informatie over het starttarief contact op met ons verhuisbedrijf. Ons personeel heeft antwoord op al uw vragen en kan samen met u de verhuizing regelen. Ons verhuisbedrijf heeft standplaatsen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.