Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 883 beoordelingen

verhuizen naar engeland

verhuizen naar engeland

budget-verhuisservice-banner-standaard

U bent op zoek naar een geschikt verhuisbedrijf om uw verhuizing naar Engeland door uit te laten voeren? De mannen van Budgetverhuisservice.nl zijn een geschikte partner voor uw internationale verhuizing sinds 1992! Onze internationale verhuizers en stabiele partners, verzorgen u een vlekkeloze, goedkope en vloeiende verhuizing naar Engeland.

U kunt met behulp van ons verhuisbedrijf zowel uw persoonlijke als zakelijke inboedel laten verhuizen, tegen een fractie van wat een erkend, internationaal verhuisbedrijf u zou rekenen.
Onze internationale verhuizers zijn uiteraard goed opgeleid en nemen uw internationale verhuizing van A tot uit handen. De kosten van uw verhuizing naar Engeland zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zo is het belangrijk om te weten of wij uw inboedel over de weg of door lucht naar Engeland zullen verhuizen.

Wilt u meer informatie van ons verhuisbedrijf ontvangen omtrent uw verhuizing vaan Engeland? Neem contact met ons op via 085-0604444.

Beoordeel verhuizen naar Engeland met Budget verhuisservice:

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.