Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 759 beoordelingen

Verhuizen na scheiding

verhuizen-na-scheiding

Scheiden met uw partner? Dat is over het algemeen geen fijne gebeurtenis. Verhuizen na een scheiding is vaak nog minder leuk.

Gelukkig kunnen wij van Budget Verhuisservice u een verhuisservice aanbieden waarbij wij rekening houden met uw scheiding. Zo kunnen wij meerder verhuiswagens inzetten om naar verschillende adressen te verhuizen, of bieden wij u een tijdelijke opslagruimte aan waarin u of uw partner tijdelijk zijn of haar spullen veilig in kan opslaan tot er een geschikte woning is gevonden.


Verhuizen na scheiding kan dus ook stress-vrij. Bel voor meer informatie naar ons landelijke telefoonnummer via 085-0604444 of vul vrijblijvend het aanvraag formulier in voor een offerte op maat.

 • Veel ervaring met het verhuizen van samenwonende en scheidende particulieren
 • Professionele en goed opgeleide verhuizers
 • Een efficiënte werkwijze
 • Altijd een schpe prijs en een goede klantenservice
 • Beschikking tot een eigen opslagplaats
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Verhuizen na scheiding

Gaat u verhuizen na een scheiding en heeft u kinderen? Dan is het belangrijk dat u deze zaken eerst goed met u partner heeft besproken. Uiteraard zijn wij er alleen om u te adviseren en schadevrij te verhuizen van A naar B, maar ook onze ervaring bij het verhuizen van echtparen die gaan scheiden, delen wij graag met u.


Een aantal tips voor verhuizen na een scheiding

Zorg ervoor dat u tijdig en voordat de verhuizing begint, duidelijk in kaart heeft gebracht wie, welke stukken inboedel meeneemt of wie de rechtmatige eigenaar is van de stukken inboedel. Zo voorkomt u kostbare tijd op de dag van uw verhuizing die u anders zou besteden aan overleg met uw partner.

U zou er zelfs voor kunnen kiezen om de stukken inboedel te labelen met bijvoorbeeld tape of stickers, om zo aan te geven wat wel en wat niet mee hoeft.

Mocht er na het scheiden één van de personen (tijdelijk) zonder vast verblijfadres komen te zitten, dan bieden wij een opslagservice aan. Mocht u op termijn wel een geschikt verblijf adres hebben gevonden? Dan kunnen wij op verzoek uw inboedel schadevrij en goedkoop verhuizen naar het tweede losadres.


Verhuizen na scheiding: twee adressen.

Hebben beide personen intussen een verblijfadres? Dan Kan Budgetverhuisservice met 2 verschillende wagens voorrijden om zo de inboedels na de scheiding, apart te verhuizen. Gaat u bij elkaar in de buurt wonen? Dan kunt u er ook voor kiezen om onze XL verhuiswagen in te zetten om zo te kosten op de kosten van uw verhuizing. Bij verhuisbedrijf Budget Verhuisservice zijn alle mogelijkheden bespreekbaar.


Verhuisbedrijf Budget Verhuisservice heeft het volledige pakket te bieden!:

 • De keuze tussen grote en kleine verhuiswsgens
 • Spoedverhuizingen
 • Woningontruimingen en bezemschoon opleveren van woningen
 • Senioren verhuizingen
 • (de)montageservice
 • Tijdelijk verhuur van opslagruimtes door Nederland
 • Verhuislift huren
 • Een transportservice voor losse stukken inboedel

Verhuizen na scheiding met Budget Verhuisservice. Beoordeel ons!

Home
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.