Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 755 beoordelingen

Meubeltransport

Meubeltransport

budget-verhuisservice-banner-standaard

Heeft u meubels te transporteren en wilt u dat deze professioneel en schadevrij bij u worden bezorgd? Maak dan gebruik van onze meubeltransport service. Wij sjouwen meubels voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

 

Benieuwd naar onze vaste lage sjouw tarieven? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt dezelfde dag een offerte van ons per e-mail.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Goedkoop meubels transporteren in de randstad

Meubeltransport hoeft niet duur te zijn. U huurt al een busje met chauffeur vanaf €116 euro. Dan heeft u een uur lang een verhuisbusje en een verhuizer tot uw beschikking. Uiteraard helpt onze chauffeur mee met het tillen, inladen, uitladen en eventuele demontage en montage werkzaamheden.

Meubels vervoeren doen onze chauffeurs met beleid en zoals het hoort. Zo gebruiken wij verhuisdekens, spanbanden, hondjes en andere professionele verhuismaterialen om uw meubels op een professionele en vooral schadevrije manier te vervoeren.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer weten over de tarieven? Belt u dan vrijblijvend via 085-0604444.


  • Meubeltransport of kleine verhuizingen
  • Opgeleid personeel
  • Flexibel inzetbaar
  • Gratis gebruik maken van al onze verhuismaterialen
  • Altijd helder over de tarieven! Geen adders onder het gras

Wat doet onze meubeltransport chauffeur?

Onze meubeltransport chauffeur is een ervaren verhuizer die tegelijkertijd ook de verhuiswagen kan besturen. Onze chauffeurs zijn allemaal opgeleid als verhuizer, vriendelijk en gemotiveerd om uw meubels naar het nieuwe adres te vervoeren. Onze chauffeur spreken ook allemaal vloeiend Nederlands en Engels. Handig en onmisbaar voor een goede communicatie.

De chauffeur kan met behulp van onze verhuismaterialen al veel stukken inboedel alleen verhuizen. Stukken inboedel zoals wasmachines, koelkasten en andere zware stukken worden op hondjes geplaatst. Hierna kan alles moeiteloos naar het verhuisbusje worden vervoerd. Eénmaal bij de bus is het noodzakelijk dat u, of één van de aangewezen personen op locatie kan helpen met het tillen de wagen in. Hierna zal onze chauffeur alles vastzetten middels spanbanden zodat er geen schade kan ontstaan tijdens het meubeltransport.

Bij meubeltransport van particulieren stellen wij ook gratis een rol wikkelfolie ter beschikking. Hiermee kunt u grote stukken zoals witgoed, vitrines of kasten mee inwikkelen. Deze zijn dan bescherm tegen krasschade, vuil of regen.

Heeft u een kleine inboedel die u wilt verhuizen en heeft u nog geen verhuisdozen aangeschaft? Kijk dan even in onze webshop.


Goedkoop meubels vervoeren

Een goedkoop meubeltransport kan ook flexibel. Onze meubeltransport start dagelijks om 08:00 uur en werkt door tot 20:00 uur ‘s avonds, voldoende tijd dus om een afspraak in te plannen.

Voor demontage en montage werkzaamheden worden geen extra kosten gerekend. Wel moet u er rekening mee houden dat uw transport dan uit kan lopen wat betreft arbeidsuren. Hierdoor kunnen de kosten van de transportservice wel oplopen. Toeslagen zijn echter uitgesloten, u wordt alleen belast voor de gewerkte arbeidsuren.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Verhuislift huren of tijdelijk opslaan?

Voor meubeltransport worden dezelfde tarieven gerekend voor zowel zakelijk als particuliere transporten berekend. Echter is dit exclusief het gebruik van een verhuislift en exclusief opslag. Dit betekent dat alle te verhuizen meubelstukken van een inlaad, naar een uitlaad adres moeten. Stukken inboedel die niet door het trappenhuis of de voordeur passen moeten met een verhuislift worden getransporteerd. De kosten voor het huren van een verhuislift zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Wilt u gebruik maken van onze tijdelijke opslagruimte of op voorhand weten wat de kosten zijn voor het huren van een verhuislift? Neem dan vrijblijvend contact op via 085-0604444 voor meer informatie.

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.