Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 883 beoordelingen

Goedkoop verhuisbedrijf

Goedkoop verhuizen kan natuurlijk alleen met een goedkoop verhuisbedrijf. Nu heeft het woord goedkoop de laatste jaren een negatieve bijsmaak gekregen, echter bij Budget verhuisservice menen wij dat een Goedkoop verhuisbedrijf niks anders is dan een verhuisbedrijf die minder kosten in rekening brengt dan de traditionele verhuisbedrijven die jarenlang dezelfde prijzen hanteren. Wij zijn met de tijd mee gegaan, u toch ook? Kies ook voor een goedkoop verhuisbedrijf en maak kennis met Budget verhuisservice.

Goedkoop verhuizen is mogelijk in de steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en door de rest van heel Nederland. Wilt u meer weten over wat uw toekomstige verhuizing zal gaan kosten? Maak dan gebruik van onze calculator en bereken direct wat de kosten van uw verhuizing zullen zijn. U belt 085-0604444 voor meer informatie.

Waarom een goedkoop verhuisbedrijf?

Een goedkoop verhuisbedrijf is te herkennen aan de prijsmediaan in combinatie met de dienstverlening die u wordt aangeboden. Zo kunnen wij u bij Budget verhuisservice standaard voorzien van een all-inclusive verhuizing met in/uitpakservice maar ook het zelf voorbereiden van uw verhuizing of het inschakelen van familie of vrienden is geen enkel probleem. Een Goedkoop verhuisbedrijf Wilt niet meteen zeggen dat er ook op uw verhuizing wordt bespaard, sterker nog, Budget verhuisservice werkt uitsluitend met professioneel opgeleide verhuizers en helpt u verhuizen door middel van professionele verhuismaterialen. Zo heeft u ten alle tijden beschikking over een verhuiswagen inclusief steekwagen, spanbanden, verhuisdekens, hondjes en andere verhuismaterialen maar ook goedkoop een verhuislift huren is geen probleem.

Al onze verhuiswagens zijn standaard voorzien van een laadklep met een hefvermogen van +- 750Kg, voldoende voor het tillen van een piano of Amerikaanse koelkast. Een goed gevulde gereedschapskist zorgt ervoor dat alle (de)montage werkzaamheden vlekkeloos zullen verlopen en er geen kostbare tijd verloren gaat. Een goedkoop verhuisbedrijf denkt verder!

 • Verhuizen met sterke en ervaren verhuizers
 • Alle soorten verhuismaterialen ( ook touw en blok + net )
 • Budget verhuisservice is inzetbaar voor grote en kleine verhuizingen
 • Goedkoop verhuizen is 7 dagen per week mogelijk ( ochtend / middag / avond )

Hoe werkt een goedkoop verhuisbedrijf?

Het goedkope verhuisbedrijf, in dit geval Budget verhuisservice, wilt eerst graag weten wat de wensen van de klant zijn. Om deze reden hebben wij speciaal voor u een calculator ontwikkeld waarmee u de kosten van uw verhuizing, direct online kunt berekenen. Mocht het zo zijn dat u niet direct een mail krijgt met daarin een gerichte prijsschatting voor uw verhuizing, dan wordt u vrijblijvende offerte handmatig goedgekeurd en krijgt u deze alsnog dezelfde dag per e-mail toegestuurd.

Aan de hand van de vrijblijvende offerte kunt u zelf bepalen of wij wel of geen “goedkoop verhuisbedrijf” zijn. Als de offerte u aanspreekt en wij uw vertrouwen hebben gewonnen, heeft u de mogelijkheid telefonisch de verhuizing bij ons verhuisbedrijf te reserveren. Zo bespreken wij op welke datum wij u kunnen verhuizen, welke voorbereidingen u kunt treffen om de verhuizing makkelijker te laten verlopen en krijgt u van ons een aantal tips & trucs om de kosten van uw verhuizing te drukken. Wilt u meer weten over de werkwijze van ons verhuisbedrijf? Klik dan hier.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Budget verhuisservice kunt u inschakelen voor:

 • Groot en klein verhuizen met een professioneel & Goedkoop verhuisbedrijf
 • Ontruimingen ( bezemschoon opleveren, opleverklaar maken )
 • Transport / witgoedservice ( voor kleine stukken inboedel )
 • In / uitpak service
 • (de)montageservice
 • Handyman service ( voor bijvoorbeeld het ophangen van uw tv )
 • Met Budget verhuisservice kunt u ook een verhuislift huren
 • Budget verhuisservice levert ook losse verhuizers
 • Klik hier voor verhuisbedrijf Den Haag, verhuisbedrijf Rotterdam, verhuisbedrijf Utrecht

Vakkundig, betrouwbaar & Goedkoop verhuizen!

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.