Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 883 beoordelingen

budget verhuizers

budget-verhuizers

Met de verhuisdiensten van verhuisbedrijf Budget Verhuizers kunt u 7 dagen per week vakkundig en goedkoop verhuizen door heel Nederland. Onze verhuizers zijn goed opgeleid, vriendelijk en bovendien gespecialiseerd in particuliere verhuizingen.

Wilt u weten wat het kost om te verhuizen met Budget Verhuizers? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via ons aanvraag formulier of bel onze verhuisservice via 085- 060 444 voor meer informatie.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Budget Verhuizers is een landelijk verhuisbedrijf met standplaatsen in onder andere de gemeentes: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Middelburg en Leeuwarden.


Bij Budget Verhuizers; alles onder één dak!

Goedkoop verhuizen hoeft niet direct duurkoop te zijn. Zo is een verhuizing bij ons verhuisbedrijf altijd op maat en rekent u alleen de arbeidsuren af die daadwerkelijk gewerkt worden, niet meer, niet minder. Voorafgaand aan de verhuizing sturen wij een een prijsschatting per mail. Deze maken wij op aan de hand van de informatie die wij van u hebben ontvangen middels het aanvraag formulier. Door het gebruik van ons formulier is een bezoek aan huis door een accountmanager overbodig, waardoor er dus flink bespaard kan worden op een verhuizing.


  • Grote en kleine verhuizingen, allemaal op maat!
  • Goed opgeleide en vriendelijke verhuizers.
  • Heel het jaar door verhuizen zonder toeslagen voor in het weekend.
  • Ook voor spoedverhuizingen of senioren verhuizingen.
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.