Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 936 beoordelingen

Verhuishulp

Gaat u binnenkort verhuizen en bent u op zoek naar professioneel en betaalbaar verhuishulp? Dan bent u bij Budget Verhuisservice aan het juiste adres.

Wij geven u kosteloos en vrijblijvend advies over hoe uw verhuizing het best kan worden ingericht, zowel groot als klein. Met meer dan 10.000 verhuizingen aan ervaring, weten wij hoe u zonder verhuisstress en toch zo goedkoop mogelijk kunt verhuizen. Wilt u meer weten? Neem contact op met onze klantenservice of vul vrijblijvend het aanvraag formulier in.

Overigens staat in ons aanvraagformulier een veld waarin u extra gedetailleerd kunt aangeven naar wat voor verhuishulp u precies zoekt. Specificeer goed, want een goede voorbereiding is het halve werk!

Wij bieden verhuishulp aan in de gemeente: Verhuishulp Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Delft, Groningen, Zoetermeer, Leiden en de rest van heel Nederland!Verhuishulp voor een grote en kleine verhuizingen

Verhuishulp kan nodig zijn voor het verhuizen van enkele stukken inboedel, maar ook voor het verhuizen van een hele inboedel bieden wij u verhuishulp op maat.

Wij verhuizen dus alleen wat nodig is. De afstand tussen in en uitlaad adres maakt niet uit. Ook de dag waarom u hulp nodig heeft bij het verhuizen doet er niet toe. Ons verhuisbedrijf is namelijk 7 dagen per week geopend en rekent geen aparte toeslagen in het weekend.

Ook rekent u alleen af voor de uren die onze verhuizers u van dienst zijn geweest. Zo wordt bijvoorbeeld de terugreis naar het hoofdkantoor of de standplaats, niet bij u in rekening gebracht.

Heeft u naast een verhuisservice ook tijdelijke opslagruimte nodig? Dan bieden wij u deze graag. Ook voor het huren van een verhuislift, verhuiscontainer, verhuisdozen of andere gerelateerde verhuisdiensten of producten kunt u bij Budget Verhuisservice terecht.


 

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Hoe werkt verhuishulp?

Wanneer u wel wat hulp kunt gebruiken, vult vrijblijvend ons aanvraag formulier in waarin vragen worden gesteld met betrekking tot uw verhuizing. Op basis van deze gegevens, stellen wij vrijblijvend een offerte voor u op. Wij houden er bijvoorbeeld rekening mee hoeveelheid inboedel er verhuist moet worden en wat de afstand is tussen in en uitlaad adres. De offerte voor de kosten van uw verhuishulp krijgt u dezelfde dag toegestuurd via een vrijblijvende offerte per mail.

De offerte is een schatting van het aantal arbeidsuren die wij nodig hebben om uw verhuizing vlekkeloos te kunnen afronden. Echter blijft het wel een schatting, dus goede communicatie is belangrijk. Om deze reden hebben wij dan ook graag telefonisch contact nadat u de offerte heeft ontvangen. Zo weten wij nog een laatste keer alles goed met u afstemmen en bespreken.

Heeft u vragen over de kwaliteit van de geleverde verhuisdiensten? Dan kunt u hier gerust over zijn. Er is namelijk geen enkel ander verhuisbedrijf binnen onze prijsklasse die beschikt over de certificaten en expertise die Budget Verhuisservice u te bieden heeft. Met een NIWO en Verhuis Colle certificaat bent u nog een stuk zekerder van een stressvrije verhuizing.


Verhuishulp in Amsterdam? Senioren verhuishulp of verhuishulp in Den Haag? Wij bieden professioneel verhuishulp voor iedereen!

Budget Verhuisservice levert verhuishulp voor een breed scala aan diensten. Denk aan het verhuizen van een piano, een koelkast, een seniorenverhuizing of het verhuizen van alleen de zware spullen.

Met een eigen verhuislift, eigen opslagplaatsen en de nieuwste en meest professionele verhuismaterialen, kunt u rekenen op een vlekkeloze en uitmuntende verhuisservice welke u volledig kan ontzorgen.

Ook voor verhuizingen naar het buitenland, kunt u aanspraak doen op de verhuislhulp van Budget Verhuisservice. Wij verhuizen complete inboedels op professionele werkwijze over heel de wereld.

 

Erkende verhuizers

De verhuizers van Budget Verhuisservice zijn geen erkende verhuizers. Echter zijn onze verhuizers wel opgeleid door het opleidingsinstituut van de Erkende Verhuizers. Door niet deel te nemen aan de organisatie maar wel de opleidingen te genieten, kunnen wij u dezelfde verhuisservice aanbieden voor dezelfde prijs als erkende verhuizers zouden doen.

De kosten van uw verhuizing zijn sterk afhankelijk van het uurtarief en de flexibiliteit die het verhuisbedrijf u te bieden heeft. Verhuishulp kan dus betaalbaar zijn, maar ook erg duur uitpakken wanneer u kiest voor een erkend verhuisbedrijf welke uw verhuizing voor een vast tarief uitvoert.

In tegenstelling tot erkende verhuizers, Is onze verhuishulp u van dienst op basis van een vast en laag uurtarief. U hoeft dus nooit meer teveel te betalen voor een verhuizing. U rekent alleen af voor het totaal aantal gewerkte arbeidsuren.


Uw verhuizing altijd verzekerd!

Wanneer u besluit gebruik te maken van onze verhuishulp dienst, bent u zeker van een professionele verhuisservice die u uiteraard goed verzekerd in het geval van schade.

Uiteraard proberen wij schade altijd te voorkomen door gebruik te maken van verhuisdekens en wikkelfolie. Dit is altijd kosteloos bij een verhuizing inbegrepen.


Onze verhuishulp heeft u veel mogelijkheden te bieden:

  • De keuze tussen een grote (C) of kleine (B) vrachtwagen
  • Witgoed transport ( verhuizen van koelkast, wasmachine, piano etc )
  • Woningontruimingen en bezemschoon opleveren van woningen
  • In en uitpak werkzaamheden inclusief zeewaardig verpakken
  • Een kosteloze (de)montageservice
  • Verhuislift huren
  • Een transportservice voor losse stukken inboedel
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.