Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 883 beoordelingen

Verhuizen

Wat je vooraf moet weten

Verhuist u binnenkort naar een nieuwe woning? Dan zijn er een aantal belangrijke zaken om rekening mee te houden. Of het nu gaat om het plannen van de verhuisdatum, het regelen van verhuisdozen of het informeren van instanties over uw adreswijziging, een goede voorbereiding is essentieel voor een soepele overgang naar uw nieuwe thuis.

Bij Budget Verhuisservice staan we graag voor u klaar en geven wij u deskundig advies om uw verhuizing zo efficiënt en stressvrij mogelijk te maken.

Verhuizen: Een verhuisbedrijf inschakelen of zelf doen?

Voordat u begint met het voorbereiden van de verhuizing kunt u uzelf de belangrijke vraag stellen: “Ga ik de verhuizing zelf regelen of schakel ik een professioneel verhuisbedrijf in?” Deze afweging is cruciaal en hangt af van verschillende factoren, zoals de omvang van de verhuizing, uw budget, en uw persoonlijke voorkeuren.

Welke keuze u ook maakt, het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn en de voor- en nadelen af te wegen. Als u ervoor kiest om zelf te verhuizen, kunt u geld besparen, maar moet u wel rekening houden met extra tijd, inspanning en stress. Aan de andere kant kan het inschakelen van een professioneel verhuisbedrijf u veel werk uit handen nemen en een garantie bieden voor een efficiënte en zorgeloze verhuizing. We vertellen u graag meer over onze werkwijze

Voordat u gaat verhuizen: 10 essentiële tips

  • Geef op tijd uw adreswijziging door aan instanties: Zorg ervoor dat u uw adreswijziging tijdig doorgeeft aan instanties zoals de gemeente, uw bank(en), verzekeraars, de belastingdienst en eventuele abonnementen zoals kranten of tijdschriften.
  • Verhuis uw energiecontract of sluit een nieuwe af: Regel tijdig de overgang van uw energiecontract naar uw nieuwe adres of sluit een nieuw energiecontract af om te voorkomen dat u zonder gas en elektriciteit komt te zitten.
  • Sluit direct een nieuwe internetprovider af: Zorg ervoor dat u direct na de verhuizing kunt beschikken over internet op uw nieuwe adres door tijdig een nieuwe internetprovider af te sluiten of uw huidige abonnement over te zetten.
  • Meld u aan bij een nieuwe huisarts, apotheek of tandarts: Vergeet niet om uzelf en uw gezin aan te melden bij een nieuwe huisarts, apotheek en tandarts in de buurt van uw nieuwe woning om te zorgen voor continuïteit in de medische zorg.
  • Informeer uw verzekeraars: Vergeet niet om uw adreswijziging door te geven aan uw verzekeringsmaatschappijen, waaronder uw autoverzekering, zorgverzekering en inboedelverzekering, om ervoor te zorgen dat uw polissen up-to-date zijn voor uw nieuwe adres.
  • Regel de overstap van uw telefoon- en televisieabonnementen: Zorg ervoor dat u uw telefoon- en televisieabonnementen tijdig overzet naar uw nieuwe adres of sluit nieuwe abonnementen af om ervoor te zorgen dat u direct na de verhuizing weer bereikbaar bent en toegang heeft tot uw favoriete tv-programma’s.
  • Maak een inventarisatie van uw bezittingen: Voordat u begint met inpakken, is het handig om een inventarislijst te maken van al uw bezittingen. Dit helpt u niet alleen bij het organiseren van de verhuizing, maar ook bij het bepalen van eventuele verzekeringen en het controleren van uw inventaris na de verhuizing.
  • Plan de verhuisdag: Maak een gedetailleerd plan voor de verhuisdag, inclusief de planning van verhuiswagens, het inhuren van verhuishulp, en het vaststellen van een efficiënte route naar uw nieuwe woning. Zorg ervoor dat u voldoende tijd reserveert en dat alles soepel verloopt.
  • Hou belangrijke documenten bij de hand: Zorg ervoor dat u belangrijke documenten zoals identiteitsbewijzen, verzekeringspolissen, huur- of koopcontracten, en eventuele verhuisdocumenten bij de hand houdt tijdens de verhuizing. Op die manier kunt u ze direct raadplegen indien nodig.
  • Neem afscheid van uw oude buurt: Vergeet niet om afscheid te nemen van buren, vrienden en eventuele andere bekenden in uw oude buurt. Het kan een emotioneel moment zijn en het is fijn om op een goede manier af te sluiten voordat u naar uw nieuwe woning vertrekt.

Meer weten over verhuizen?

Bij Student Verhuisservice begrijpen wij als geen ander dat het verhuizen naar een nieuwe woning veel tijd en stress met zich meebrengt. Wij nemen die stress graag uit handen en zorgen voor een vlotte en professionele verhuizing. Met onze ervaren verhuizers en uitgebreide dienstverlening, inclusief inpakservice, transport en montage, staan wij klaar om uw verhuiservaring zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij uw verhuisplannen. Samen maken we uw verhuizing praktisch en eenvoudig.

Blogcategorie
Categorieën
Tags
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.