Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 939 beoordelingen

Hoeveel vrije dagen krijgt u als u gaat verhuizen?

Verhuizen van of naar een nieuw woonadres kan veel tijd en moeite kosten. En dus kiezen veel mensen ervoor om vrije dagen op te nemen om zich volledig te kunnen richten op het verhuizen van meubilair en waardevolle spullen. Maar in hoeverre krijgt u recht op vrije dagen voor een verhuizing? Dat bespreken we in deze blog. 

Heeft u recht op vrije dagen voor een verhuizing? 

Het recht op vrije dagen voor een verhuizing kan variëren afhankelijk van de wetgeving en wat er in uw CAO staat. Vrije dagen voor de verhuizing zijn van onschatbare waarde en vaak noodzakelijk. Tijdens deze enkele dagen kunt u actief deelnemen aan de verhuizing, maar ook belangrijke administratieve zaken regelen. Denk aan het aanmelden bij het nieuwe waterbedrijf, het doorgeven van de verhuizing aan relevante instanties en het maken van kennismakingen met de nieuwe buren.

Tip van Budget Verhuisservice: “Soms heeft u naast het recht op verlofdagen voor de verhuizing, ook recht op een vergoeding van verhuiskosten vanuit de werkgever. Het is verstandig om dit van tevoren te onderzoeken en wellicht te vragen, zodat u de kosten van de verhuizing mogelijk hiermee kunt dekken.”

Stressvrij verhuizen is heel veel waard

Stressvrij verhuizen begint bij de wetenschap dat u geen werkverplichtingen heeft die tijdsdruk opleveren voor een succesvolle verhuizing. Hierdoor kunt u zich volledig concentreren op het plannen, organiseren en uitvoeren van de verhuisactiviteiten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het jongleren met werkgerelateerde verantwoordelijkheden. Dit betekent dat u meer tijd en energie kunt besteden aan het zorgvuldig inpakken van uw bezittingen, het regelen van transport en het inrichten van uw nieuwe huis, waardoor de verhuizing soepeler en efficiënter verloopt. 

Stressvrij verhuizen is van onschatbare waarde, omdat het bijdraagt aan een positieve ervaring tijdens deze vaak uitdagende overgangsperiode. Dat zult u zelf ervaren. 

Vrij voor een verhuizing? Vraag het aan uw werkgever

Veel mensen nemen hun reguliere vrije dagen op voor een verhuizing. En hoewel dat voor sommigen geen andere keus is, zijn er verschillende CAO’s die werknemers het recht geven om specifieke verlofdagen op te nemen voor een aanstaande verhuizing. Het is daarom de moeite waard om de CAO van uw branche of bedrijf te raadplegen om te zien of er specifieke regelingen zijn met betrekking tot verlof voor verhuizingen.

Komt u daar niet helemaal uit? Schroom dan niet om uw werkgever of leidinggevende in te schakelen. Zij zitten wat dieper in de specifieke wetgevingen en CAO-bepalingen en kunnen u mogelijk helpen bij het vinden van de juiste informatie met betrekking tot verlof voor verhuizingen. Het is altijd verstandig om dit tijdig te bespreken met uw werkgever om mogelijke opties te verkennen en de nodige regelingen te treffen.

Gaat u verhuizen? Wij staan voor u klaar!

Staat er op termijn een verhuizing op de planning? Dan kunt u ervoor kiezen om alles zelf te regelen of dit uit te besteden aan een verhuisbedrijf. In geval van de laatste keuze staan wij graag voor u klaar voor een praktische en zorgeloze verhuizing. Met jarenlange ervaring in 

verhuizingen bieden wij professionele ondersteuning op maat. Ook in het geval van complete verhuizingen of wanneer er wat uitdagingen komen kijken. 

Door de inzet van hoogwaardige apparatuur, in combinatie met onze hard werkende verhuizers, zorgen wij altijd voor een snel en optimaal resultaat. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe woonruimte. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Blogcategorie
Categorieën
Tags
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.