Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 755 beoordelingen

Verhuiswagen huren

verhuiswagen-huren

Goedkoop een verhuiswagen huren kan bij Budget verhuisservice door heel Nederland! Ons verhuisbedrijf heeft standplaatsen in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Uiteraard kunnen wij u door heel Nederland van dienst zijn en ook in het weekend en op feestdagen kunt u een verhuiswagen huren.


Goedkoop een Verhuiswagen Huren

U bent van plan een verhuiswagen te huren om binnenkort te verhuizen. Vanzelfsprekend gaat een groot deel van de Nederlandse bevolking op zoek naar een bekend autoverhuurbedrijf in de buurt om een verhuiswagen te huren. De huurkosten van een verhuisbus liggen meestal tussen de 100,- en 150,- euro op een doordeweekse dag. Hierbij komen de brandstof- en verzekeringskosten en bent u zelf verantwoordelijk voor het ophalen en retourneren van de bus. Een verhuiswagen huren bij Budget verhuisservice kan veel makkelijker en is bovendien een stuk goedkoper. Het huren van een verhuiswagen kan bij ons al vanaf 95,- zonder bijkomende kosten. Daarnaast zijn al onze verhuiswagens uitgerust met alle mogelijke verhuismaterialen waaronder:


Verhuisdekens

Met 20 professionele verhuisdekens kunt u uw inboedel beschermen tegen krassen en vegen die kunnen ontstaan tijdens tijden de rit met de verhuisbus.

Steekwagens

Met onze steekwagens worden zware materialen ineens een stuk lichter. Een koelkast, wasmachine of droger kan door middel van de steekwagen bijna door iedereen verhuisd worden.

Hondjes

Onder een hondje verstaan wij een plank met 4 wieltjes. Zeer ouderwets maar nog steeds het meest gebruikte item tijdens een verhuizing en standaard aanwezig in de verhuisbus.

Spanbanden

Een verhuiswagen huren doet u natuurlijk niet zonder spanbanden. Deze spanbanden helpen u namelijk om uw inboedel vast te zetten. Verhuizen zonder spanbanden is ten strengste af te raden.

Gereedschap set

Een uitgebreide gereedschap set is geen overbodige luxe tijdens uw verhuizing. Soms gaat de leiding van de wasmachine niet makkelijk los of moet de trapleuning even gedemonteerd worden.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Verhuiswagen huren met hulp.

Ook u kunt goedkoop een verhuiswagen huren met een inhoud van 22 kubieke meter. Dit is voldoende voor een inboedel van 3/4 personen. Uiteraard zijn al onze verhuiswagens voorzien van een laadklep met een hefvermogen van ruim 800 kilo. Dit is voldoende voor het verhuizen van bijvoorbeeld een piano. Daarnaast kunt u bij ons ook een verhuiswagen huren met verhuizer. U kunt kiezen voor 1 of 2 verhuizers. In dit geval hoeft u de wagen niet meer op te halen en te retourneren. Ook bijtanken, betalen van borg en het afsluiten van overbodige verzekeringen is in dit geval overbodig. Onze verhuizer komt op afgesproken datum en tijdstip bij u voorgereden om u van dienst te zijn met uw verhuizing.

Uiteraard zijn onze verhuizers goedkoop, professioneel opgeleid en beschikken zij over een onschatbare hoeveelheid aan kennis op het gebied van verhuizingen. Met de hulp van onze verhuizers heeft u een aanzienlijk kleinere kans op schades of miscalculaties die tijdens verhuizingen kunnen ontstaan.

Neem vrijblijvend contact op met Budget verhuisservice voor meer informatie. Goedkoop een verhuiswagen huren kan 7 dagen per week.

Home
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.