Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 883 beoordelingen

Goed voorbereiden is het halve werk!

Goed voorbereiden is het halve werk!

budget-verhuisservice-banner-standaard

In verband met het grote aantal verhuizingen dat ons verhuisbedrijf dagelijks verricht, hebben wij besloten om onze aandacht volledig te storten op uw verhuizing en zaken als verpakkingsmaterialen over te laten aan andere professionals.

Dit neemt niet weg dat u als klant in het diepe wordt gegooid als het gaat om het aanschaffen van verhuisdozen, noppenfolie, gardarobeboxen of andere verpakkingsmaterialen die noodzakelijk zijn om uw verhuizing goed voor te kunnen bereiden. Budgetverhuisservice.nl werk namelijk jarenlang samen met www.verhuisboxen.nl, Nederland’s grootste en meeste voordelige leverancier van verhuisdozen en andere verpakkingsmaterialen.

Bezoek de website van verhuisboxen.nl en bestel de verhuismaterialen die u nodig heeft. U kunt zelf aangeven wanneer u de verhuismaterialen wenst te ontvangen zodat u op tijd kunt beginnen met het voorbereiden van uw verhuizing.

Extra korting ontvangen omdat u een klant bent van Budgetverhuisservice.nl? Uiteraard…. U ontvangt 10% korting op uw gehele bestelling als u gebruik maakt van de actiecode: Budgetverhuisservice.

Heeft u andere vragen met betrekking tot de voorbereiding van uw verhuizing, of wilt u advies inwinnen over wat u zoal zou moeten bestellen om uw verhuizing goed te kunnen voorbereiden, bel ons dan via 085-0604444. Wij denken graag met u mee.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.