In verband met het grote aantal verhuizingen dat ons verhuisbedrijf dagelijks verricht, hebben wij besloten om onze aandacht volledig te storten op uw verhuizing en zaken als verpakkingsmaterialen over te laten aan andere professionals.

Dit neemt niet weg dat u als klant in het diepe wordt gegooid als het gaat om het aanschaffen van verhuisdozen, noppenfolie, gardarobeboxen of andere verpakkingsmaterialen die noodzakelijk zijn om uw verhuizing goed voor te kunnen bereiden. Budgetverhuisservice.nl werk namelijk jarenlang samen met www.verhuisboxen.nl, Nederland’s grootste en meeste voordelige leverancier van verhuisdozen en andere verpakkingsmaterialen.

Bezoek de website van verhuisboxen.nl en bestel de verhuismaterialen die u nodig heeft. U kunt zelf aangeven wanneer u de verhuismaterialen wenst te ontvangen zodat u op tijd kunt beginnen met het voorbereiden van uw verhuizing.

Extra korting ontvangen omdat u een klant bent van Budgetverhuisservice.nl? Uiteraard…. U ontvangt 10% korting op uw gehele bestelling als u gebruik maakt van de actiecode: Budgetverhuisservice.

Heeft u andere vragen met betrekking tot de voorbereiding van uw verhuizing, of wilt u advies inwinnen over wat u zoal zou moeten bestellen om uw verhuizing goed te kunnen voorbereiden, bel ons dan via 085-0604444. Wij denken graag met u mee.