Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 883 beoordelingen

Brandkast verhuizen

budget-verhuisservice-banner-standaard

Uw kluis of brandkast verhuizen naar een nieuw pand of adres kan een moeilijke opgave zijn. Zeker omdat deze brandkasten vaak honderden kilo’s wegen en daarnaast zeer onhandig zijn om te zitten, adviseren wij u om dit niet zelf te proberen mits u over de juiste ervaring en materialen beschikt om dit te doen. Ons verhuisbedrijf is al actief sinds 1992 en heeft ruime ervaringen op het gebied van speciale verhuizingen. Zo kunnen wij piano’s, kluizen, archief maar ook brandkasten verhuizen door heel Nederland!

Kluizen en brandkasten verhuizen door heel Nederland!

Een kluis of brandkast verhuizen kan met Budget verhuisservice in de gemeenten Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Ook in de omliggende steden en dorpen wilt ons verhuisbedrijf klussen aannemen afhankelijk van beschikbaarheid. Uiteraard beschikken wij over alle juiste verhuismaterialen en hebben wij traplopers om de zware kluizen en brandkasten zonder probleem van verdieping naar verdieping te manoeuvreren. Indien de traploper niet voldoet, kunt u bij ons een verhuislift huren in de steden Amsterdam, Rotterdam Den Haag en Utrecht. Al deze verhuisliften beschikken over een bereik van ruim 27 meter en hebben een hefvermogen van ruim 400kg. Uw kluis of brandkast verhuizen kan in sommige gevallen nog binnen 24 uur! Vraag vrijblijvend om een offerte.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Brandkast verhuizen en verankeren.

Uw kluis of brandkast verhuizen wilt u natuurlijk alleen zelf laten doen. Het is niet de bedoeling dat ongevraagde gasten de mogelijk krijgen om de brandkast inclusief kostbaarheden uit ow woning of bedrijfspand te ontvreemden. Onze handyman service helpt u dan ook graag met de (de)montage werkzaamheden. Zo helpen wij u de brandkast te verhuizen en te verankeren in bijvoorbeeld de vloer of draagmuur. Dit gebeurt op uiterst professionele wijze en onder het toezicht van professionele klussers die hier jarenlange ervaring mee hebben Uw kluis of brandkast verhuizen kan met ons verhuisbedrijf 7 dagen per week.

Professioneel uw kluis of brandkast verhuizen

Onze verhuizers die u helpen uw kluis of brandkast te verhuizen beschikken allemaal over een verklaring van goed gedrag en zijn daarnaast ook geselecteerd op klantvriendelijkheid en een discrete werkwijze. Uiteraard zijn zowel onze verhuizers als verhuiswagens op professionele wijze aangekleed waardoor voor omwonenden als andere kantoorhouders duidelijk zal zijn dat dit om een verhuizing gaat. Heeft u ook nog andere wensen? Wij kunnen u van dienst zijn met alle soorten verhuis en transportwerkzaamheden. Neem contact op met budget verhuisservice via 085-0604444 en laat uw kluis of brandkast verhuizen tegen bodemprijs.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.