Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 883 beoordelingen

autotransport

autotransport

bvs-autotransport-jpeg

Bent u opzoek naar voordelig en professioneel autotransport? Dan bent u bij Budget Auto transport aan het juiste adres. Wij beschikken over een wagenpark van verschillende oprijwagens en autoambulances die uw auto of motorfiets kunnen vervoeren van A naar B.

Direct contact opnemen voor meer informatie? Bel 06-19078175

Wilt u weten wat een autotransport kost? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06-19078175.

 

Vervoer van één enkele auto? Of heeft u een grotere autotransport nodig? Neem gerust contact met ons op voor een prijsindicatie.


Goedkoop en professioneel autotransport.

Een auto transporteren vergt enig vakmanschap. zo kan het zijn dat uw auto door pech niet start, of u heeft een bijzonder voertuig te vervoeren zoals een oldtimer of een sportauto die wat lager tegen de grond staat. Voor elk autotransport bieden wij een oplossing op maat. Daarnaast leveren wij onze diensten 7 dagen per week en kunt u dagelijks bij ons terecht voor een offerte op maat.


  • Auto transport voor ieder voertuig (B rijbewijs)
  • Autotransport Duitsland, België en Frankrijk
  • Hulp op aanvraag bij het importeren van auto’s uit Duitsland
  • Goed verzekerd de auto laten vervoeren

Uit auto transporteren uit Duitsland?

Een auto transport kan plaatsvinden binnen dezelfde gemeente, maar kan ook vanuit plaatsvinden van of naar Duitsland. Vaker gaat het om auto’s die wij voor de klant moeten vervoeren vanuit Duitsland naar Nederland. Het gaat dan om importauto’s die nog gekeurd moeten worden door het RDW voordat ze in Nederland legaal de weg op mogen. Tenzij u een speciale verzekering heeft die uw reis van Duitsland naar Nederland dekt, is de auto transport uw enige uitkomst. Uw autotransport kan kan plaatsvinden met een oprijwagen of een autoambulance in de vorm van een aanhangwagen. Wilt u meer weten over de kosten van uw autotransport prijs per km of in totaal? Vul dan het aanvraagformulier in en wij sturen u dezelfde dag een offerte per mail.


  • Internationaal autotransport
  • Autotransport Duitsland
  • Beste transport tarieven
  • Auto’s vervoeren voor particulier en zakelijke klanten

Binnenlands autotransport

Wij transporteren dagelijks voertuigen binnen, van of naar de grote steden in naam van particuliere maar ook zakelijke opdrachtgevers. Met standplaatsen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht, dekken wij met onze diensten vrijwel de gehele randstad. Maar ook buiten Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht zijn wij dagelijks actief. Een autotransport huren kan al vanaf €80 euro.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.