Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 759 beoordelingen

aanmelden energieleverancier

aanmelden energieleverancier

aanmelden energieleverancier

Energieleverancier verhuizen, of toch een nieuwe energieleverancier kiezen?

Gaat u verhuizen en wilt u zich aanmelden bij een energieleverancier? Dan heeft Budget Verhuisservice nog een paar goede tips die u niet mag missen wanneer u zich aan gaat melden bij een nieuwe energieleverancier.


Basis kennis: energieleverancier verhuizen

Gaat u verhuizen en bent u de afgelopen jaren niet naar een nieuwe energieleverancier overgestapt? Dan kunt u hoogstwaarschijnlijk boetevrij uw huidige energieleverancier opzeggen. U kunt ook uw energieleverancier verhuizen, maar aanmelden bij een nieuwe energieleverancier is in 99% van alle gevallen een stuk voordeliger voor u. Dit heeft onder andere te maken met de flinke welkomst kortingen die energieleveranciers weggeven om u als klant te winnen.

Wilt u meer weten over waar u op het moment het meeste voordeel geniet? Lees dan verder op de website van Onlineenergievergelijker.nl. De gemiddelde welkomstkortingen variëren tussen de 50 en 450 euro per jaar. U kunt dus flink besparen!


Aanmelden energieleverancier:

Aanmelden energieleverancier; stap 1

Aanmelden bij een energieleverancier is zo gedaan. In de meeste gevallen zal uw nieuwe energieleverancier ook meteen uw oude energieleverancier voor u opzeggen. Voorkom wel dat u niet te laat bent met het aanmelden bij een energieleverancier! Sommige woningen zijn namelijk niet aangesloten op het stroom en niks is vervelender dan verhuizen naar een huis zonder stroom!

Verder adviseren wij u om uw verbruik van het afgelopen jaar bij de hand te houden. Hier wordt namelijk om gevraagd wanneer u zich wilt aanmelden bij een nieuwe een energieleverancier wanneer u gaat verhuizen. Heeft u deze niet bij de hand? Dan kunt u een schatting in de energievergelijker en wordt uw maanbedrag later gecorrigeerd.

Als u ervoor kiest om uw huidige energieleverancier te verhuizen, dan kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice van de energielevernacier die u wilt mee verhuizen. Hier treft u een overzicht van alle energieleveranciers en hun contactgegevens.


Voorkom een overstapboete bij aanmelden energieleverancier!

Aanmelden bij een energieleverancier is kosteloos en binnen enkele stappen geregeld. Wel is het van belang dat u niet vroegtijdig uw oude contract opzegt. Dan heeft u kans dat u een overstapboete moet betalen. De overstapboete is maximaal €125 euro.

Verhuizen van een nieuwe energieleverancier is dan ook niet handig als de overstapboete hoger is dan de welkomstkorting. Vaak heeft u net als bij een mobiel telefoon abonnement, een contract lopen van minimaal 1 jaar. Check dit even na voordat u zich gaat aanmelden bij een nieuwe energieleverancier. Uw kunt uw contract erbij pakken maar ook contact opnemen met de klantenservice.


Tips verhuizen energieleverancier

Heeft u verhuisplannen en bent u van plan zich aan te melden bij een nieuwe energieleverancier? Dan kunt u zoals eerder aangegeven enorm profiteren van de welkomstpremies die u worden aangeboden. Maar ook wanneer u een energieleverancier gaat verhuizen naar uw nieuwe woning, kunt u profiteren van kortingen die u worden aangeboden. Hierover vertellen wij u graag meer.

Energieleverancier verhuizen? Dwing korting af!

Als u niet geboden bent aan een energiecontract, dan kunt u zich boetevrij aanmelden bij een andere energieleverancier. Uw huidige aanbieder is hiervan op de hoogte en doet er vaak alles aan om te voorkomen dat u na uw verhuizing energie afneemt bij een ander. Om deze reden heeft de ‘royalty’afdeling over het algemeen verschillende aanbiedingen voor u klaarstaan. U kunt hierbij denken aan eenmalige kortingen of gratis foefjes zoals de Toon van Eneco, een slimme thermostaat waarmee u op afstand de temperatuur in huis kunt regelen.

Verhuizen energieleverancier kiezen

Gaat u verhuizen? Dan kunt u het beste weloverwogen een energieleverancier uitkiezen na het maken van een vergelijking voordat u zich gaat aanmelden bij een energieleverancier. Er zijn verschillende energievergelijkers op het internet die u de laagsteprijsgarantie aanbieden wanneer het gaat om energieprijzen.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.