Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 499 beoordelingen

Verhuisbedrijf

Verhuisbedrijf

verhuisbedrijf-zuidhorn

Een goed verhuisbedrijf doet meer dan alleen zwaar tillen. Een goed verhuisbedrijf ontzorgt en helpt u mee met het organiseren van een vlekkeloze maar vooral ook een betaalbare verhuizing. Want laten wij eerlijk zijn, alles wat u kunt besparen aan kosten is mooi meegenomen.

Budget Verhuisservice gelooft erin dat het onnodig is om duizenden euro’s te spenderen aan een verhuisbedrijf, ongeacht hoe goed het verhuisbedrijf aangeschreven staat. Te weinig betalen en een ploeg onervaren verhuizers over de vloer krijgen is ook geen pretje. Om deze reden hebben wij er als verhuisbedrijf voor gekozen om precies in het midden te gaan staan. Wij noemen het de beste prijs-kwaliteit verhouding. U kunt ons ook zien als het huismerk onder de verhuisbedrijven!


Vraag een offerte aan en wij sturen u zo spoedig mogelijk een prijsschatting per e-mail, Zo weet u direct waar u aan toe bent. Uiteraard is dit geheel kosteloos en vrijblijvend!

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Het verhuisbedrijf dat u van alle gemakken voorziet!

Budget Verhuisservice is een landelijk verhuisbedrijf. Wij verhuizen 7 dagen per week en rekenen geen toeslagen wanneer u wilt verhuizen in het weekend. Daarnaast zijn wij erg flexibel in onze dienstverlening. Zo verhuizen wij volledige hotels, maar ook kleine verhuizngen van bijvoorbeeld studentenkamers zijn aan orde van de dag.

Bij ons verhuisbedrijf kunt u zelf bepalen welke werkzaamheden u uit handen geeft. U kunt ervoor kiezen om uw gehele inboedel door ons in te laten pakken en te verhuizen. Maar ook wanneer u alleen de zware stukken door ons verhuisbedrijf wilt laten transporteren, dan is dit geen enkel probleem. Zo bent u er zeker van dat u nooit teveel betaalt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer weten over onze tarieven? Vul dan vrijblijvend het aanvraag formulier in en wij sturen u zo spoedig mogelijk een offerte op maat. Heeft u een snelle vraag? Dan kunt u ons verhuisbedrijf bereiken via het telefoonnummer 085-0604444.


“Met een team van ruim 50 verhuizers, verzorgen wij maandelijks meer dan 300 verhuizingen door Nederland. Ons team denkt met u mee en is pas tevreden wanneer u dat bent!”


 • Opgeleide verhuizers die het vak goed verstaan!
 • NIWO en VerhuisCollege gecertificeerd
 • Uw inboedel altijd goed verzekerd tegen schade
 • Altijd een offerte op maat en een adviseur die met u mee denkt!
 • Alles inbegrepen, dus geen extra kosten na afloop!
 • Het meest deskundige verhuisbedrijf binnen onze prijsklasse

Een goede voorbereiding is het halve werk!

Wanneer u gaat verhuizen is het belangrijk om overzicht te houden. Dit is niet alleen belangrijk voor uw gemoederen, maar ook worden vergissingen op deze manier voorkomen.

Met ons verhuisbedrijf geloven wij dan ook heilig in een goede planning. Een goede planning voorkomt dat u en onze verhuizers op de dag van uw verhuizing voor verassingen komen te staan. Om deze reden wordt de verhuizing van A tot Z met u doorgenomen en houden onze adviseurs ook rekening met eventuele obstakels zoals hoge drempels, smalle doorgangen of zware objecten zoals een piano of aquarium. Hier bieden wij dan een passende oplossing voor.

De verhuiswagens van ons verhuisbedrijf zijn in ieder geval voorbereid op elke situatie. Deze zijn namelijk voorzien van alle verhuismaterialen die u zich kunt bedenken. Van verhuisdekens en steekwagens, tot aan pionnen om de stoep of straat mee af te zetten. De verhuiswagens zijn er overigens in verschillende formaten. Zo kan iedere inboedel in 1 rit mee naar het uitlaad adres.

Onze verhuisservice kan u ook voorzien van verhuisdozen en andere verpakkingsmaterialen. Check hiervoor onze webshop.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Waarom kiezen voor ons verhuisbedrijf?

Budget Verhuisservice kan goedkoop verhuizen zonder dat het ten koste gaat van de geleverde kwaliteit.

Dit heeft te maken met het feit dat er geen onnodige kosten worden gemaakt. Via onze website kunt u eenvoudig een offerte aanvragen waarna onze adviseurs op afstand kunnen vaststellen hoeveel verhuizers en wat voor materieel uw verhuizing nodig heeft. Een adviseur op locatie is dus niet meer nodig voor het opmaken van een taxatie.

Daarnaast zijn de medewerkers van onze verhuisservice er maximaal op getraind om u zo goed mogelijk te adviseren wanneer het gaat om kostenbesparing. Indien wij voor u mogelijkheden zien om te kunnen besparen op een verhuizing, dan delen wij deze graag met u. Zolang u zorgeloos en schadevrij heeft kunnen verhuizen, weten wij dat u de volgende keer weer aan Budget Verhuisservice zult denken.


Tijdelijke opslag, en speciaal verhuizingen

Indien u wilt verhuizen en niet direct uw nieuwe woning kan betrekken, dan kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van onze tijdelijke opslagruimtes. Onze opslagruimtes zijn te huur vanaf 10m3 en voor onbepaalde tijd. De opslagruimtes zijn allen goed geventileerd, beveiligd. Ten alle tijden kunt u ervoor kiezen om uw inboedel naar een nieuw adres te laten verhuizen.

Mocht u op het uitlaad een minder toegangekelijk trappenhuis hebben waar uw bed of kast niet naar boven kan? Ook dan laat ons verhuyisbedrijf u niet in de steek. Met 5 verhuisliften rijden wij dagelijks door het land om verschillende verhuisploegen te assisteren bij het vervoeren/hijsen van zware of onhandige opjecten. De verhuislift is ook los te huur. Voor meer informatie over het huren van een verhuislift of het gebruik van onze tijdelijke opslagruimte kunt u ons mailen, of bellen via 085-0604444.

Ons verhuisbedrijf kan u ook helpen met:

 • Senioren verhuizingen
 • Woningruil verhuizingen
 • Verhuizen van piano’s
 • Bedrijfsverhuizingen
 • Internationaal verhuizen
 • Alle soorten ontruimingen

Ons verhuisbedrijf is actief in de volgende gemeentes:

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous
Next
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.