lp2

Verhuizen Utrecht – Goedkoop verhuizen is mogelijk met verhuisbedrijf Budget verhuisservice. Onze verhuizers zijn goed opgeleid en betaalbaar waardoor u veel kunt besparen op uw verhuizing zonder in te hoeven leveren op kwaliteit. Verhuizen van, naar en in Utrecht kan 7 dagen per week! Ons verhuisbedrijf is naast Utrecht ook inzetbaar in de steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Breda.

Goedkoop verhuizen in Utrecht

Goedkoop verhuizen in Utrecht kan met veel verschillende verhuisbedrijven. Natuurlijk verschillen alle verhuisbedrijven in kwaliteit, prijs en algehele dienstverlening. Budget verhuisservice heeft geprobeerd de kernwaarden van een verhuizing te respecteren en de overbodige luxe weg te laten zodat u weer goedkoop kunt verhuizen. Budget verhuizen Utrecht is inzetbaar, zowel mét als zonder inpakservice of (de)montageservice. Door als klant zelf uw inboedel in te pakken bespaart u een hoop werkzaamheden voor ons verhuisbedrijf waardoor u weer goedkoper kunt verhuizen. Uiteraard adviseren wij u graag over het voorbereiden van uw verhuizing en kunnen wij u ook verhuisdozen leveren. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar bij Budget verhuizen Utrecht.

 • Goedkoop verhuizen van, naar of in Utrecht
 • Verhuisbedrijf met prijs/kwaliteit verhouding
 • Engels en Nederlandstalige verhuizers
 • 7 dagen per week, flexibel inzetbaar!

Een professioneel verhuisbedrijf

Budget verhuizen Utrecht mag dan wel goedkoop verhuizen maar werkt uitsluitend met professionele verhuismaterialen. U kunt te alle tijden gebruik maken van deze materialen die standaard aanwezig zijn in onze verhuiswagens. Elke verhuiswagen is uitgerust met hondjes, steekwagens, verhuisdekens en spanbanden. Daarnaast zijn alle wagens van ons verhuisbedrijf voorzien van een laadklep die tot 800kg kan tillen, genoeg voor bijvoorbeeld een zware piano. Ook het leveren van verhuisdozen is geen enkel probleem.

Verhuizen in Utrecht gebeurt ook vaak in de binnenstad. Aangezien niet alle panden zijn voorzien van een lift, heeft u de mogelijkheid om bij ons verhuisbedrijf ook gratis gebruik te maken van touw en blok ( katrol ). Neem contact op met Budget verhuizen Utrecht voor de mogelijkheden.


Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Budget verhuizen Utrecht

Zoals de naam al verklapt kunt u goedkoop verhuizen in Utrecht. Een complete verhuizing laat u door onze verhuisservice verzorgen vanaf 259,-inclusief btw. U heeft in dit geval 2 ervaren verhuizers en een verhuiswagen tot uw beschikking voor de duur van een halve middag. Daarnaast kunt u Budget verhuizen Utrecht ook inschakelen voor Ikea of Marktplaats transporten. Hieronder verstaan wij het transport van enkele items, tot het verhuizen van maximaal 50% van een “complete” inboedel. Voor transporten hanteren wij dan ook andere tarieven. Kijk voor de actuele tarieven verder op onze website. Onze verhuisservice belooft u een vlekkeloze verhuizing en ervaren verhuizers die zowel de Nederlandse als Engelse taal machtig zijn. Wilt u ook goedkoop verhuizen in Utrecht? Neem contact op met Budget verhuizen Utrecht voor de mogelijkheden!

Wat zijn de mogelijkheden in Utrecht?

U kunt Budget verhuizen Utrecht inschakelen voor:

 • Kleine transporten en grote verhuizingen.
 • Het leveren van verhuismaterialen zoals, verhuisdozen of noppenfolie.
 • Het in en uitpakken van uw inboedel
 • Het (de)monteren van stukken uit uw inboedel
 • Bijkomende kluswerkzaamheden ( bijvoorbeeld: een tv ophangen )
 • Ontruimingen
 • Het huren van een verhuislift
Beoordeel verhuizen Utrecht Budget verhuisservice: