lp3

Budget verhuisservice staat voor goedkoop verhuizen met behoud van kwaliteit. Ons verhuisbedrijf werkt met ervaren verhuizers en is jarenlang actief in de gemeente Rotterdam. Kies ook voor ijzersterke en slimme verhuizers van Budget verhuisservice.

Verhuizen? Rotterdam is onze thuishaven

Verhuizen naar, van of in Rotterdam kan bij ons verhuisbedrijf 7 dagen per week. Zowel in de ochtend, middag als avond kunt u ons verhuisbedrijf inschakelen om uw inboedel goedkoop te verhuizen of om een transport uit te voeren. Onze verhuizers zijn goed opgeleid en zijn zowel de Nederlandse als Engelse taal machtig.

Daarnaast heeft Budget verhuizen Rotterdam ruim 12 jaar aan ervaring opgebouwd op het gebied van verhuizingen en weten wij zowel zakelijk als particuliere klanten te verrassen met onze vlekkeloze en aangename verhuisservice. U kunt op elk moment contact opnemen met ons verhuisbedrijf of een verhuis offerte formulier invullen waarna u dezelfde dag nog een offerte op maat van ons zult ontvangen. Goedkoop verhuizen hoeft niet altijd duurkoop te zijn als u gebruik maakt van de diensten van Budget verhuizen Rotterdam.

 • Verhuizen van, naar en binnen Rotterdam
 • Gegarandeerd de beste prijs/kwaliteit verhouding
 • Fitte en opgeleide verhuizers
 • 7 dagen per week inzetbaar voor uw verhuizing

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Professioneel verhuizen naar, van of binnen Rotterdam

U wilt goedkoop verhuizen in Rotterdam en bent op zoek naar een verhuisbedrijf dat ook verantwoordelijk te werk gaat? Dan bent u bij Budget verhuisservice aan het juiste adres! Onze verhuizers in de gemeente Rotterdam zijn stuk voor stuk goed opgeleid en weten goed gebruik te maken van de professionele verhuismaterialen die wij tot uw beschikking stellen. Zo zijn alle verhuiswagens van Budget verhuizen Rotterdam uitgerust met Rolmaterialen die uw verhuizing sneller en schadevrij laten verlopen. Onder rolmaterialen verstaan wij karren, steekwagens en hondjes. Ook zijn er standaard verhuisdekens aanwezig om uw inboedel te beschermen tegen krassen en is er altijd een gereedschapskist aanwezig om u van dienst te kunnen zijn bij (de)montage werkzaamheden.

Verhuisdozen, noppenfolie en ander verhuismateriaal kan onder voorbehoud door ons worden aangeleverd. Neem voor de mogelijkheden contact op met Budget verhuizen Rotterdam.

Budget verhuizen Rotterdam

Zoals onze naam verklapt kunt u bij ons goedkoop verhuizen in Rotterdam. Een complete particuliere verhuizing laat u al verzorgen vanaf 259,- inclusief btw. In ruil hiervoor heeft u 2 professionele verhuizers en een verhuiswagen tot uw beschikking voor een halve middag. Ons verhuisbedrijf gelooft niet in kleine lettertjes, dus u hoeft zich geen zorgen te maken voor verrassingen achteraf. U kunt bij Budget verhuizen Rotterdam ook gebruik maken van de transport service. Deze kunt u inschakelen wanneer er enkele losse stukken of Ikea/ Marktplaats aankopen bij u thuis of op de zaak bezorgd moeten worden. Uiteraard hanteren wij voor transporten een ander tarief en adviseren wij u om hierover verder te lezen op onze website. Heeft u een vraag die niet kan wachten? Neem dan gerust telefonisch contact op met Budget verhuizen Rotterdam.

Verhuizen, voor ieder wat wils Budget verhuizen Rotterdam verleent de volgende diensten:

 • Groot en klein verhuizen in Rotterdam
 • Transport en witgoed verhuisservice
 • In en uitpak service
 • (de)montageservice
 • handyman service ( bijvoorbeeld: tv ophangen )
 • Verhuislift verhuur
 • Verhuisdozen service
Beoordeel verhuizen Rotterdam Budget verhuisservice: