amsterdam

Welkom bij Budget verhuisservice Amsterdam. Ons verhuisbedrijf kan u 7 dagen per week, 365 dagen per jaar van dienst zijn met grote en kleine verhuizingen of transporten door heel Nederland. Ons verhuisbedrijf heeft daarnaast ook standplaatsen in de Steden Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Budget verhuisservice Amsterdam is een veelgevraagde en ervaren partner. Wij verhuizen zowel zakelijke als particuliere inboedels tegen de laagste prijs sinds 1992!

De best aangeschreven verhuisservice van Amsterdam

Budget verhuisservice Amsterdam is al tientallen jaren actief in de verhuisbranche en is een snel groeiend verhuisbedrijf. Onze verhuizers worden geselecteerd op klantvriendelijkheid, communicatie en werkhouding. Zo bent u er zeker van dat u alleen verhuizers over de vloer krijgt die aangenaam zijn in omgang en waarmee u prettig kunt samenwerken. Daarnaast beheersen alle verhuizers van Budget verhuisservice Amsterdam over zowel de Nederlandse als Engelse taal, dit komt de communicatie alleen maar ten goede.

Ook werkt ons verhuisbedrijf in Amsterdam alleen gebruik van professionele verhuismaterialen en een professionele verhuiswagen. Onze verhuiswagens zijn standaard uitgerust met een selectie aan verhuismaterialen waar u gratis gebruik van kunt maken. O.a. Steekwagens, spanbanden, hondjes en verhuisdekens zijn aanwezig in de bus. Wilt u dat wij een groot aquarium, loopband of een piano voor u verhuizen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen om de mogelijkheden bespreekbaar te maken. Budget verhuisservice Amsterdam: 085-0604444.

 • Groot en klein verhuizen in Amsterdam
 • Professionele verhuizers
 • Verhuislift, touw en blok en andere verhuismaterialen
 • 7 dagen per week inzetbaar ( ochtend / middag / avond )

Budget verhuisservice Amsterdam is voordelig!

Budget verhuisservice Amsterdam werk op basis van nacalculaties. U hoeft dus nooit onnodig te betalen in het geval onze verhuizers eerder klaar zijn. Daarnaast rekenen wij enkel de arbeidsuren vanaf het moment dat wij inladen, tot aan het moment dat de verhuiswagen volledig is uitgeladen. Ons verhuisbedrijf rekent u dus niks voor de heen en terug reis naar ons kantoor. Budget verhuisservice Amsterdam hanteert echter wel een minimale afname van 3 uur per verhuizer. In sommige gevallen kan het zijn dat onze verhuizers sneller klaar zijn dan geschat. In dit geval zijn onze verhuizers u graag van dienst met de uitpak werkzaamheden en het nodige klus werkzaamheden in en rondom uw nieuwe huis of woning. Heeft u slecht een klein transport binnen dezelfde regio? Dan kunt u ook aanspraak doen op de transportservice van Budget verhuisservice Amsterdam. Kijk voor meer informatie op de tarieven pagina.


Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Ons verhuisbedrijf denkt graag met u mee

Op de website van Budget verhuisservice Amsterdam kunt u ook gebruik maken van het online aanvraagformulier. Na het invullen van het aanvraagformulier krijgt u binnen enkele uren een vrijblijvende offerte opgestuurd van ons verhuisbedrijf. Indien nodig nemen onze medewerkers telefonisch contact met u op om zo een nog beter beeld te krijgen van de inboedel die wij moeten verhuizen. Veel succes en tot ziens bij Budget verhuisservice Amsterdam.

Onze verhuisservice in Amsterdam is in te schakelen voor:

 • Grote en kleine verhuizingen
 • Ontruimen ( bezemschoon opleveren, opleverklaar maken )
 • Transport / witgoedservice ( voor kleine stukken inboedel )
 • In / uitpak service
 • (de)montageservice
 • Handyman service ( voor bijvoorbeeld het ophangen van uw tv )
 • Verhuislift huren in Amsterdam
 • Losse sjouwkrachten inschakelen
 • Studenten verhuisservice Amsterdam
Beoordeel de verhuisservice Amsterdam van Budget verhuisservice: