Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 441 beoordelingen

Kleine en grote inboedels laat u schadevrij en goedkoop verhuizen door Budget Verhuisbedrijf Heerlen!

Onze verhuizers in Heerlen zijn NIWO en VerhuisCollege gecertificeerd en 7 dagen per week inzetbaar om u te helpen verhuizen!


Onze verhuizers zijn ook in te schakelen in de gemeentes; Kerkrade, Maastricht, Sittard, Roermond en Eindhoven.


 • Grote en kleine inboedels verhuizen in, van of naar Heerlen.
 • Geen studenten verhuis service, maar echte vakverhuizers
 • Binnen enkele uren een offerte op maat
 • NIWO en VerhuisCollege gecertificeerd. Uw inboedel verzekerd getransporteerd!
 • Gratis uw inboedel laten demonteren en monteren.
 • Ook goedkoop verhuizen?

  Verhuisbedrijf Maastricht: altijd verhuizen op maat!

  Onze verhuizers in Maastricht zijn inzetbaar voor zowel grote als kleine verhuizingen. U kunt er dus voor kiezen om uw hele inboedel in te laten pakken en te laten verhuizen, maar ook het verhuizen van alleen de zware stukken is geen enkel probleem voor Verhuisbedrijf Maastricht. Zo is elke verhuizing volledig op maat naar uw wensen.

  Verder is elke vorm van verhuisservice die wij aanbieden inclusief btw, demontage, montage en het gebruik van alle verhuis en rol-materialen. U hoeft dus niet te rekenen op verborgen bedragen of toeslagen voor verhuizingen in het weekend, want deze zijn er niet! Wij van Budget Verhuisbedrijf Maastricht houden het verhuizen graag helder en overzichtelijk.

  Heeft u speciale wensen of bijzondere stukken inboedel om te laten transporteren? Neem dan telefonisch contact op via 085-0604444 om de verschillende mogelijkheden van onze dienstverlening te bespreken.


  Vrijblijvend een offerte ontvangen?

  Verhuisbedrijf Maastricht; de nummer 1 verhuizer van Limburg!

  Verhuisbedrijf Maastricht maakt niet alleen goedkoop verhuizen mogelijk, maar ook zorgeloos verhuizen! Door onze aanhoudend groeiende naamsbekendheid in gemeente Maastricht en regio, hebben onze verhuizers de privilege om meer dan 100 particuliere verhuizingen per maand uit te voeren. Vanzelfsprekend zorgt dit voor de nodige kennis en werkervaring die nodig is voor een goedkope, vlotte maar ook zorgeloze verhuizing.

  Andere verhuisbedrijven uit Maastricht zijn in vergelijking met Budget verhuisbedrijf Maastricht, minder betaalbaar of niet gecertificeerd. Vraag vrijblijvend om een offerte en u zult zelf ervaren hoe groot de verschillen in prijzen en dienstverlening kunnen zijn.

  All-inclusive en goedkoop verhuizen in Maastricht

  Gaat u verhuizen? Dan maakt u in veel gevallen al genoeg kosten. Het is dan vanzelfsprekend om de kosten van uw verhuizing zo laag mogelijk te houden door een betaalbaar verhuisbedrijf in te schakelen.

  Onze verhuisservice in Maastricht schakelt u al in vanaf €138 inclusief btw, verhuiswagen en verhuizers.

  Schakelt u Budget Verhuisbedrijf Maastricht in om uw inboedel te laten verhuizen? Dan kunt u ondanks de lage tarieven rekenen op moderne verhuiswagens met laadklep, allen voorzien van verhuisdekens, spanbanden, hondjes en steekwagens. Ook het huren van een verhuislift of het tijdelijk opslaan van uw inboedel is geen enkel probleem!

  Heeft u nog vragen over onze verhuisservice? Bel dan met Verhuisbedrijf Maastricht via 085-0604444.


  Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.