TV, internet en telefoon meeverhuizen of overstappen

Als u gaat verhuizen betekent dit ook dat u uw telefoon, internet en televisieabonnement moet verhuizen. Echter kan het zijn dat het niet mogelijk is uw abonnement mee te nemen naar het nieuwe adres.

Kan u uw abonnement wel meenemen?

Als u verhuist is het altijd goed om uw huidige abonnementen onder de loep te nemen. Om in ieder geval te kijken of het wel mogelijk is om u uw abonnement mee te nemen. Als u in uw oude huis bijvoorbeeld internet afnam met gebruik van de kabel en in uw nieuwe huis is alleen nog glasvezel beschikbaar, dan moet u overstappen naar een aanbieder die internet, tv en bellen aanbiedt via glasvezel. Daarnaast kan het voordeliger te zijn om over te stappen. Omdat u bijvoorbeeld in meer kamers televisie wilt hebben of een hoger internetverbinding nodig hebt.

Niet in ieder huis is er een aansluiting voor telefoon, kabel en glasvezel aanwezig. Zeker in nieuwbouwwoningen is het niet vanzelfsprekend dat alles (direct) wordt aangelegd.

Huidige internet, tv en telefoonaanbieder meeverhuizen?

Wilt u weten of u uw huidige leverancier kunt meenemen naar het nieuwe huis? Vul dan uw nieuwe postcode in op de website van de leverancier. Als u uw abonnement mee kan verhuizen, houdt dan rekening met een termijn van 30 dagen om uw abonnement over te zetten naar het nieuwe huis.

Of toch overstappen?

Wilt u overstappen? Controleer dan eerst of u een lopend contract hebt. Opzeggen voor het contracttermijn kan er namelijk voor zorgen dat u een restbedrag moet betalen. Als de contracttermijn is verlopen kunt u te aller tijde overstappen naar een andere aanbieder.

U moet overstappen maar nog een contracttermijn?

Wat als u nog een contracttermijn hebt en de benodigde aansluiting is op het nieuwe adres niet aanwezig? In die situatie moet u contact opnemen met uw leverancier. Met bewijsstukken van uw huur- of koopovereenkomst, kunt u zeer waarschijnlijk uw contract eerder opzeggen. De aanbieder kan tenslotte niets voor u betekenen op het nieuwe adres.

Alles in 1 abonnementen voordeligste en snelste oplossing

Het makkelijkste is om bij een verhuizing een compleet pakket af te nemen bij dezelfde aanbieder. Een alles in 1 pakket is over het algemeen goedkoper dan wanneer u internet, bellen en digitale tv bij verschillende aanbieders afneemt.


Ons team van verhuizers heeft sinds 1992 ervaring als verhuisbedrijf en is inzetbaar door heel Nederland. Met name in de grote steden Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag, is Budget verhuisservice een veelgevraagd verhuisbedrijf. Ook u kunt nu goedkoop verhuizen, groot en klein, 7 dagen per week en met goed opgeleide verhuizers die u nog de service bieden uit de gulden tijd. Bel Budget verhuisservice via 085-0604444.