Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 441 beoordelingen

Een studenten verhuisservice inschakelen?

Een studenten verhuisservice inschakelen?

studentenverhuisserviceinschakelen

Goedkoop verhuizen met een studenten verhuisservice in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam, of de rest van Nederland? Laat u dan eerst goed informeren.

Een studenten verhuisservice is een vorm van dienstverlening waarmee u in eerste instantie veel lijkt te kunnen besparen. Maar let wel goed op, want een studenten verhuisservice is vaak slecht verzekerd en heeft aanzienlijk minder kennis in huis dan een reguliere verhuisservice.

Geen studenten verhuisservice maar echte verhuizers!

U kunt ook Budget verhuisservice inschakelen. Sinds 1992 verhuizen wij uw inboedel professioneel, verzekerd en bovenal schadevrij van A naar B. Gek genoeg, bent u in de meeste gevallen ook nog eens voordeliger uit dan bij een studenten verhuisservice. U bent in ieder geval stukken beter verzekerd en wordt beter geholpen, dat is zeker! Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel 085-0604444 en ontdek zelf het gemak van een professionele verhuisservice.

  • Of wij nou groot of klein verhuizen, u bent altijd verzekerd bij schade!
  • NIWO en VerhuisCollege gecertificeerd!
  • Een ervaren binnendienst en een efficiënte werkwijze
  • Alleen afrekenen van laad naar losadres ( betaal niet voor de terugreis )
  • Altijd helder over onze tarieven! Geen adders onder het gras
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Waarom kiezen voor een studenten verhuisservice?

U bent van plan te gaan verhuizen en wilt waarschijnlijk besparen op de kosten van een verhuisbedrijf. Een studenten verhuisservice lijkt dan de ideale oplossing omdat studenten nou eenmaal goedkoper zijn dan reguliere arbeidskrachten. Dit heeft te maken met de fiscale voordelen die die ons land te bieden heeft voor studenten, met de achterliggende gedachte om studenten makkelijker aan een bijbaan te helpen. Dus ja, een studenten verhuisservice zou in theorie goedkoper kunnen verhuizen dan de gemiddelde erkende of niet erkende verhuizer. Maar let op!


Waarom Budget verhuisservice in plaats van student verhuizers?

Ons verhuisbedrijf is al jarenlang actief binnen de Nederlandse verhuisbranche. Wij verhuizen maandelijks meer dan 300 particuliere en zakelijke klanten met standplaatsen in de steden: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Ook zijn de echte verhuizers van Budgetverhuisservice niet te vergelijken met student verhuizers van een gemiddelde studenten verhuisservice. Gezien onze belofte, reputatie en voorwaarden naar onze klanten, worden verhuizers bij Budgetverhuisservice veel strenger geselecteerd op vakkundigheid en werkervaring. Daarnaast zijn we goed opgeleid door mede het VerhuisCollege en hebben wij een NIWO vergunning. Zonder een NIWO vergunning of enige vorm van opleiding, is het onmogelijk dat u met een goed voorbereid of verzekerd team zult verhuizen.

Daarnaast voor een tarief van 29,- euro per uur, zijn wij vaak goedkoper dan de gemiddelde studentenverhuisservice. Goedkoop is in dit geval zeker duurkoop. Studenten zijn studenten en geen verhuizers!


Goedkoper als de gemiddelde studenten verhuisservice?

Er zijn meerdere verhuisbedrijven die uitsluitend werken met een studenten verhuisservice. Ons verhuisbedrijf heeft oppervlakkig de tarieven van deze verhuisbedrijven bekeken. Wij vinden niet dat deze verhuisbedrijven goedkoper verhuizen als onze eigen Budget-verhuisservice. Waarom? De gemiddelde studenten verhuisservice rekent u gemakkelijk een uurtarief van 29,- euro per verhuizer per uur. In sommige gevallen is dit bedrag exclusief btw en krijgt u deze achteraf als verassing gepresenteerd.

Daarnaast komt nog eens kijken dat er bij deze dienstverleningen een chronisch tekort is aan ervaren verhuizers waardoor er vaak schades of vertragingen kunnen ontstaan tijdens uw verhuizing. Dit kan resulteren in een langdurige, stressvolle en dus duurdere verhuizing. Als wij onafhankelijk zouden moeten beoordelen: een studenten verhuisservice kan u veel voordeel bieden, zeker als het gaat om het verhuizen van een wasmachine of een transport van de Ikea. Heeft u een complete verhuizing die u uit handen wilt geven? Dan adviseren wij u om verder te lezen.

Goedkoop verhuizen kan ook zonder een studenten verhuisservice

Met ons Budget verhuisbedrijf kunt u compleet verhuizen vanaf 259,- euro inclusief btw. In dit geval heeft u 2 ervaren verhuizers ( geen studenten ) met een professioneel aangeklede verhuiswagen die is voorzien van alle gemakken van dien. Al onze verhuiswagens zijn voorzien van een laadklep om alle zware stukken uit uw inboedel schadeloos in te laden. Daarnaast kunt u kosteloos gebruik maken van al onze rolmaterialen zoals hondjes, steekwagens en ook spanbanden, verhuisdekens en een gereedschap set staan tot uw beschikking. Wij rekenen geen extra kosten voor de huur van deze materialen zoals de gemiddelde studenten verhuisservice wel doet. In de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht dient u echter wel te reserveren voor het gebruik van het touw en blok ( katrol ) of het gebruik van een verhuislift. Als u van plan bent goedkoop te verhuizen, adviseren wij u goed na te denken over de voor en nadelen van een studenten verhuisservice. Wilt u vrijblijvend een offerte van ons verhuisbedrijf ontvangen om deze met een andere offerte te vergelijken? Vul dan vrijblijvend het offerte aanvraag formulier in.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous
Next
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.