Verhuizen kan enorm stressvol zijn. Spullen inpakken, meubels demonteren en spullen vervoeren naar het nieuwe huis. Om het vervolgens allemaal weer uit te pakken en op te bouwen. Het liefst staan al uw spullen op de dag van verhuizing gereed op de juiste plek in het nieuwe huis. Dit is mogelijk, maar niet helemaal de realiteit.

Checklist verhuizen Slapen op dag van verhuizing

Uw huis inrichten kost tijd

Uw meubels staan niet op dezelfde wijze als in uw oude huis. En wellicht heeft u nieuwe kasten gekocht waarvan u nog niet precies weet wat u ermee wil. Ja, u had meer ruimte nodig voor uw kleding, maar hoe gaat u deze kastruimte opnieuw indelen?

Verwacht niet dat u uw spullen direct terug kunt vinden

Ook al heeft u de dozen gelabeld en in de juiste kamer gezet. Dat uw borstel in één van de dozen zit voor de badkamer is logisch. Maar waar precies? Zeker als u deze doos zelf niet hebt ingepakt kan het lastig zijn om dit soort dingen te vinden. Dit geldt ook voor specifieke kledingstukken of bijvoorbeeld handdoeken.

Voorkom extra verhuisstress door de volgende verhuistip

Pak een rug- of weekendtas in alsof u een paar dagen gaat kamperen. Even ervan uitgaande dat uw bed op de avond van verhuizing gereed is, wat heeft u allemaal nodig? Niets is namelijk vervelender dan alle spullen in het nieuwe huis te hebben staan en te moeten zoeken naar spullen die u nodig hebt.

Download checklist: Slapen op verhuisdag zonder stress

Deze checklist is om ervoor te zorgen dat u op de dag van verhuizing zonder zorgen uw bed in kan kruipen. Waar hebben we de dekens ingepakt? Waar is mijn tandenborstel? En waar is de knuffel van de kleine? Op deze vragen bent u voorbereid met deze checklist.

Wilt u zonder zorgen en stress slapen op de dag van de verhuizing? Vul dan hieronder uw gegevens in en ontvang de checklist direct in uw mailbox.


Ons team van verhuizers heeft sinds 1992 ervaring als verhuisbedrijf en is inzetbaar door heel Nederland. Met name in de grote steden Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag, is Budget verhuisservice een veelgevraagd verhuisbedrijf. Ook u kunt nu goedkoop verhuizen, groot en klein, 7 dagen per week en met goed opgeleide verhuizers die u nog de service bieden uit de gulden tijd. Bel Budget verhuisservice via 085-0604444.